Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cijela operacija otmice je bila dogovorena i organizirana s vlastima u Beogradu, o čemu je bilo dokumentaraca, a provjre krvnih zrnaca su krenule već na beogradskoj željezničkoj stanici. Zato ne treba čuditi da se ovako kasno pronalaze izvršitelji zločina, a umotvorci se neće nikad ni otkriti. Svakog zločinca kazniti, ljudska bol je univerzalna i jednaka i kod crnih i žutih i crvenih i bijelih, pa tako i kod H/S/B.
Je li razlog ovako zakašnjeloj optužnici (22 godine, moj bože!) tek pozno probuđena svijest i savjest srbijanskog tužilaštva za ratne zločine ili aljkavost naše institucije? Trebali bi to znati... no, kad je već tako, onda "bolje ikada nego nikada", ali uz gorak okus u ustima.
Vrijeme je da se ponovo pobijemo. Ali da ne ostane niko ziv . Tada ce Balkan biti divno mjesto za zivot !
József Csuhay: Madjari. :)
To ne znam, ali znam da sto god da se desi oni ne ratuju. Zbog toga i opstaju, izgleda.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)