Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
onakav autentican dokaz,snimak o kupovini poslanika i ista ta osoba bude premijerka,zar treba uopste vise pricati o korupciji,jadno
Zaboravljas da je ovo BiH, zemlja u kojoj presudjeni kriminalci imaju takvu čast da upravljaju zdravstvenim fondom od 380 miliona maraka. Država u kojoj otruju djecu vakcinama kao da se neko napio čašu vode i ne počeśe se, niko neće odgovarati jer su već unaprijed pomilovani za sve propuste i kriminal koji naprave. Zona sumraka, stanje raspadanja gdje je pacijent, čitaj društvo kao zadnji stepen otpora već davno kao odumrlo tkivo.
Banda vlada!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jos 4 godine nase mladosti odose u pm
Sada su se naradili, slijedi odmor od 4 godine
Genocidna vlada...
Sta li to treba da znaci? Kako bi se zvala da je u vlast usao jedan ministar iz Domovine? Prodemokratska?
Dragan lukac? Ovaj direktor fup a?
jucer rekoh da bih je mlatn'o sa apetitom, sad gledam iz profila i nisam bas siguran ;)
15 sati, jesu se umirili jadni?! Zasluzili su u najmanju ruku neko relaksirajuce putovanje, makar produzeni vikend za toliki trud i zalaganje.
*umorili
Ovo je dno dna! Mogu samo zamisliti šta se sve vrti u glavi ove rospije, kada je ona u stanju i pored onoga snimka da mrtva hladna preuzme funkciju premijera! A još više me prenerazava činjenica da milorad dodik jedino vjeruje ovoj ženi, d neće otvoriti afere u kojima je i on akter, te je pored cijele njene kompromitacije, i svog jada i čemera što je napravila u prethodnom mandatu, ponovo postavlja na mjesto predsjednika vlade. Ovo je užas, gore biti ne može!!!
hajde da malo budemo optimisti....
Pokušavam, ali nemam se zašto zakačiti...
Dragan Lukač? Koji? Zar je moguće da je onaj direktor FUP-a već godinama, sada u RS-u?
AHam. A Luiz bi nam legao samo tako! Prvi strijelac LP-a. Šta ja znam, evo Emirates nas pogurali malo, pa ćemo vidjeti je li to dovoljno da krenemo starim stazama revolucije! :D Na tabeli napredujemo polahko.
"Čestitam, hik, dobili ste, hik, majka."
trebalo je to zatvoriti i neka istruhnu ...