Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve navedene treba odvojiti od života
To je nas bajni dvojac Masici Kaplan koji su proglasili ljude koji nisu primili platu u zemljskom muzeju 4 godine da su kriminalci i teroristi a njih dvojica ovaj hercegovacki zvaljasti olos i ovo crveno analni beskimecnjak su olocenje, postenja, rada, odricanjai pregalackog truda...radnici koji nisu primili 4 godine platu su lopovi a oni sto besramno kradu su postenje. Definitivno ovo drustvo je dozivjelo propast i mi se nalazimo u jednom ludilu iz kojeg osim emigriranja iz ovog blata nema spasa za normalan svijet.
DA BOG DA IM ZA LIJEKOVA TREBALO......
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Gram obraza imate li , samo gram!
Ne kontam sto klix i slicno novinari ne pitaju doticne u interview-a kako se osjecaju a ne ovako jos clanak u nizu. Procitamo opsujemo im majku i to je to. Nikom nista oni po svom nastavljaju. Ima li da se sta mijenja. Hoce li novinari udariti po njih toliko svaki dan da svaki od njih posljednju marku od ovog vrati ili toliko da se spominju da udju glupom bosnjaku u glavu da to nije uredu.....
kako je index.hr svaki dan pisao o onom ministru finansija hrvatske dok nije puklo... i kamen pukne iz 5000 puta.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Da Bog da ih na lijekove trošili. Moralni invalidi i bagro.
Kaplan , nemam napretka mjesec dana kada ga vidim.
cuj nije problem vratit MAMICU ti tvoju treba te zatvorit i kaznit debelo ........
Joj sto je lijepo biti na drzavnim jaslama. Uzmi i kapom i sakom..Svi su tako niskih karaktera, goli lopovi, pored 3 hiljade maraka mjesecno plus naknada od 300 ili 600 za "odvojen zivot" u svom stanu. Eto a penzioner ceka onu svoju crkavicu od 300 maraka mjesecno. Uh kakva je ovo nasa drzava. U stvari nije nasa drzava bih je u privatnom vlasnistvu vladajucih politicara koji su i donijeli te lopovske zakone da mogu grabiti do besvjesti. Sram ih bilo.
P R O LJ E Ć E 15.
kako vas mrzim mamu vam ! ja se patim za jebeni 530 maraka placam jenei stan 150 za hranu potrosim 100 km ostane mi oko 200 jebeni pisljivi km, a vi sve imate placeno, mrzim ovu bjednu bosnu, dabogda vas stigla svaka ta marka koju trosite !! nek vas Bog kazni !
07.02.2014. Hvala i doviđenja!
Kaplan? hahaha, koja je to SEOSKA LOLA. Ali, niti je jedini koji uzima lovu za ništa a i da je jedini pa nije on kriv. On je onakav kakvog ga je majka rodila dakle karaktera ima ili nema ali mu je neko to omogućio. Neko je odobrio, aminovao, i Kaplanu i svim drugim Kaplanima ali i sebi da uzmu onoliko koliko im je potrebno ali zato nam TUZLACI KOLEKTIVNO NAPUŠTAJU ZEMLJU JER NE MOGU DA TRPE OVU OVOLIKU RASIPNOST I BAHATOST KAPLANA I SVIH DRUGIH KOJI VODE OVU DRŽAVU. SRAM DA VAS BUDE. DA LI VI VJERUJETE I U ŠTA I DA LI SE VI BOJITE IČEGA NA OVOM SVIJETU. BOJITE LI SE BOGA. DA LI BOG U STVARI I POSTOJI? DA BOG NIJE IZMIŠLJEN SAMO ZA SIROTINJU KAKO BI SE SA ISTOM LAKŠE MANIPULISALO, A ONI KOJI SU NA ČELU SEFA SA LOVOM U DRŽAVI ZNAJU DA BOGA NEMA PA ONDA SE IZ TOG RAZLOGA NEMAJU ČEGA NI BOJATI I UZIMAJU LI UZIMAJU. PITANJE JE SAD?????
Mi smo odavno postali Zanzibar samo nam to jos nisu javili.
Bjezite ljudi sto dalje,ovakvog krkanluka nema nadaleko,a to je veoma prelazno,odnosno vrlo-vrlo zarazno,i tome lijeka nema.FUUUUUJ!
Da Bog dragi dadne, da sve što su ukrali na lijekove potroše, a da im oni na kraju ne pomognu.
govna fašistička, lopovska, bez imalo časti, morala
OK, i ima li u ovoj drzavi iko, ikoji organ, da ovo istjera na pravdu!!?????????
za 250 000 KM koliko su potrosili mogli su svake godine napraviti po tri kuce sa dva sprata gdje moze stanovati 6 porodica koje nemaju..
Malo im plata, majku im !