Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jasno mi je, vrijednost pa ukradu....ali ko meni ukrade stare tene ispred ulaza ( na rukama ih nosao )
ma prepostavljam ko je...onaj komsija Nusret sto je ispred BOSS-a u opstinskom vjecu, pokrade sve zivo
Pa gdje ces tene ostaviti ispred ulaza, to je moglo nekad prije kao i kucu da ne zakljucavas dok si u kuci. Ali doslo neko novo vrijeme, nista se ne ostavlja na izvolite. :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
kod bakira... slucaj rijesen..hajmo dalje...
:)))
Sa zlatnim kašikama.
Ma daj, naši šta traže, to se nikad ne nađe... http://tinyurl.com/budala9991
Samo da znate, ovaj sat još nikom' nisam uspio prodati! A nudio sam po ministarstvima, parlamentima, stranačkim iftarima isl, ama jok. Neće niko!
Zato što ti je 4-ka napisana "IIII" umjesto "IV".
Znaš kad će te naći,NIKAD,otišlo je to u 3 pm
Ljudi ne mogu naci avion a kamoli ovo
Potrazite kod Bakira, u nekoj od njegovih kucica hehe
koliko kosta ovaj zlatnik ?
Ko traga... Malo sutra. To samo u filmovima... Kod nas Policija nije nizasta. Samo su stateri u drustvu, koji stvaraju neku sliku da ovo drustvo ne ode u totalnu anarhiju. Kad je kradza u pitanju samo dodzu u slucaju da moraju napraviti zapisnik za osiguranje. Ako kazes da nisi osiguran ne urade ni to. Meni su toliko puta opljackali kucu i nista. Dodzu, popisu, slikaju ko nesto, i odu. Kad ih pitas da li ce te traziti otiske prstiju ili tako nesto, samo ti se smiju i kazu da kledas puno filmova...
ovaj zlatnik mom rodjaku ukraden,zna se i ko ga 'drpio',zna i nasa policija ali nista ne poduzima.Svako mjesto ima svoje lokalne lopove tako da su oznaceni tim sto ih svi svi izbjegavaju..
ima kod mene jedan dio, pa ako bude policija imala kad nek navrati :)
jadnom jusi niksicu su opljackali CIJELI atelje, odnijeli mu SVE slike i nikom nista...
hej, heeeeeeeeeeeeej, zlice! sta je bilo, zaboga? koga treba umlatiti? kome glavu stuci? Zlice, nemoj molim te tako da odes! mozda je blesavo, ali stvarno si mi draga i to pravo i ne zelim da se ovako rastanemo! je li...??? :/
Zlico poslusaj Vinjicu ne napustaj nas, iako djeluje mozda nestvarno ali stvarno nam puno znacis. Zavula si se negdje u srce i puno puno si nam draga. A ja mislim da je puno lakse kad se problemi podjele, ne kazem ovdje ima puno drugih mogucnosti, ali punno je lakse kad imas podrsku. I nekog da te saslusa. :-* Od nas znaj da podrsu uvjek imas, i ako bilo sta mogu pomoci reci ljepotice. Meni je Vinja tako puno pomogla, cesto se izjadamo jedna drugoj i olaksamo sebi. Znaj sve bude i prodje, tako i taj problem. Sad je vjerovatno pretesko jer si puno osjetljiva ali vremenom je sve lakse. Ljubim te :-**** Ako nista javi nam da si dobro, please.
PRIKAŽI ODGOVORE (31)
kod mene 2 kile zlata ne znam kome bi to tušno...evo policija ako hoće dajem u pola cijene...
ma jedino policija dolazi u obzir , surađujem samo sa organima....
lijepi šerijet, sijeci ruku kojom je ukrao, samo dva puta može ukrasti ili treći put ustima :)
Samo ti laj keru, ja tebi neću psovat.... možda bi ti volio da ih tužilaštvo opet pusti jer nema mjesta u zatvoru.. aBd da tebi šta ukradu da te čujemo onda a narod koji nema radi bilo šta, ne krade, lopovi kradu i kad imaju
spiči jajalo zgembu, šerijat i boga odjednom i nikom ništa ne krade onaj ko nema, da krade imo bi
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Znaju ovi nasi lopovi sta ide dobro :D
Umjetnicke slike i biste mozda i pronadju, ali nakit ce naci malo sutra.
Rapsodia, Ma neće oni naći ništa :))) Zar ne vidiš da je data obavijest lopovima šta se traži, hahaa, još dokumentovano fotografijama. Obavijest glasi: SAKRIJTE PREDMETE, TRAŽI IH POLICIJA!