Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Juče žena šetala Sarajevom , pozdravljala se s rajom , išla na ćavape a danas u BanjaLuci ne smiju ljudi ni zavjese oprat
Dodole ih terorizira...ali spravom...cim im das malo slobode oni genocid naprave
gledaj ti naziva ulica... pi vam materina mi smo bosnjr najgluplji narod... ma nazovi ferhadiju ulica vehabija nazovi ajrodrom alija izadbegovic postavi table u inat... i srbima i hrvatima sve prolazi samo nama bosnjacima cuka
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovo je teror SSND - a !! Koliko nesposoban moras biti da citav dan blokiras jedan grad?
Neograničeno pentranje.
Pogledajte sta je Bosni najveci neprijetelj. https://www.youtube.com/watch?v=yuFJucQUyKY
Krmad se čuvaju u toru
Sve ruse nabit nogom iz Bosne i Hercegovine
Toliko o ljubavi rusije prema srbima,nesmiju nos promoliti vani kad im rusi dodju Hahhaggaggaga
Ako se uzme u obzir da se radi o osobama koje podrzavaju zlocince i genocid onda mislim da su izuzetne mjere obezbjedjenja vise nego neophodne bez obzira sto doticna persona puse u njihov rog.
jest bitna u pm
U Sarajevu šetala, u Banjaluci ne smije? Već vidim da je sljedeća visoka delegacija iz Bjelorusije. Sjeverna Koreja... jasno se vide rezultati lobiranja i potrošenih para "kancelarija za međunarodno predstavljanje". Kad nema odjeće iz butika, može i sa pijace Sirano.
Ne kontam da se neće sam Putin ukazati? Kako je krenulo sve ovo sa rusima, prerašće to u Kubansku krizu. Povodljivost i nesamostalnost je problem Balkana.
Šta bi da im dodje Putin? Preselili grad u Laktaše?
HAHAHAHAHAHAHAH pa je li realno ovo? pokusavam se sjetit je li se ikad u svijetu desila slicna situacija, da se ljudima sjebe citav dan zato sto jedna osoba dolazi u posjetu... koja sramota jbt... najgore sto ce vecina sa ponosom poslusat naredbe
Realno koga briga. Bilo koja delegacija čim sleti na bilo koji naš aerodrom i razgleda malo okolo zna gdje je došla, napinjanja bilo koje vrste su suvišna. Niko iole bitan i uticajan ne posjećuje našu ušljivu kasabicu.
@AriaScorpio ako nije bila na žičari i istresla cvanciku, ko da nije vidjela ništa
@InspektorKluzo I ako nije na ćevape svratila, ko da nije ni bila. Ona lupetanja za govornicom ćemo joj halaliti, svakako da je ima išta u glavi i ikakvog uticaja bilo gdje ne bi je nama poslali.
Kao da ce neko prljati ruke o to pokvareno dzubre i da je nekom interesantna
Kao da im Davutoglu dolazi na otvorenje dzamije