Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jos malo pa ce SDA imati i najvise ministra u vladi..... u svakom slucaju pobjednik na sledecim izborima bice SDA,nisam nikada do sada glasao za ovu stranku ali na sledecim izborima u svakom slucaju.....
Zlatko će pristati na sve samo da ostane na VLASTI,ČOVJEK JE TOTALNO OBOLIO...PA VI GLASAJTE....ovo vam govorim zato što ga poznajem....
XUQXtq qoshrhmpkxmt
Solo a me sembra una notziia strana? Quante pagine? Quanti canali? Secondo me non hanno ancora deciso niente, stanno solo sperimentando. Prevedo una sopravvivenza in edicola molto breve.Ma quello che conta e8 la qualite0 (e quantite0) della informazione. Proprio quella che manca su Sky Magazine.
samo vi kopajte jamu ali znajte ko drugom kopa sam u nju upada! na sljedecim izborima nestat ce sa politicke scene SDP dosta vise Zlobnog Lopovcica i Fukare Radovan.cica nije narod slijep vidicemo onda ministre :)
SLJEPI Bosnjaci, PA ZAR CE VAM OD DANAS MINISTAR ODBRANE BITI JEDAN GENOCIDAS SRBIN, KOLIKO STE SLIJEPI, Pa zar niste shvatili da je ovo samo ZAMKA LAGUMDZIJE I TIHICA DA POSTAVE NA SVE KLJUCNE POZICIJE GENOCIDASE SRBE I NJIHOVE PLACENIKE ! GENOCIDAS DODIK PRIJETI NESTANKOM Armije RBIH-e, danas je SDP SMIJENIO MINISTRA ODBRANE RBIH-e, koji je odbranio drzavu od srba genocidasa, KO SE RADUJE OVOJ DANASNJOJ SMJENI MINISTARA SAM SEBI ZABIJA N-OZ U LEDJA ! Samo genocidasi srbi TRLJAJU RUKE A VI SAMO IMATE USKORO KUKATI STO CE VAM PODIJELITI DRZAVU NA 3, LAGUMDZIJA SA DODIKOM, BEVANDOM I COVICEM ! Sve srbin genocidas do SRBINA! Nema u njima ni Bosnjaka ni Hrvata, OVI SVI CJELOKUPNO RADE JEDINO ZA IDEOLOGIJU VELIKOSRBIZMA ! Lagumdzija ce dati svoju fotelju GENOCIDASICI \"ANI TRISIC - BABIC\" i ONA CE UPROPASTITI DIPLOMACIJU A UZ PUT I ARMIJU RBIH-e, JER JE TA GENOCIDASICA I DIREKTOR TIMA ZA INTEGRACIJU RBIH-e u NATO ! K A T A S T R O F A ZA DRZAVU !
de ba jarane popusti malo, ne poredi Tihica sa Zlatkom zna se ko je ko :)))) narod zna , zato se i glasalo za SDA - snaga nasa abd
To MASHINA< Imat će akobogda i minsitarskih mandata vjeruj an sljedećim izborima. :)
Pa dobro znači da si i ti čitao ovaj članak i da ti je IQ na razini broja cipela. Ili je možda i niže, ko zna...
Moj glas za Zlatka da ostane na čelu sdp, samo on ih može uništiti totalno. 2013 će da proleti ko dlanom od dlan a onda POTOP:
Šta im vrijedi 37 mandata,kad viječiti zaštitnik demokracije i hrvatstva u BiH Čović,šalje u opoziciju.Za Bošnjake sa ovim vođama i jeste opozicija,u njihovo ime odlučivaće Srbi i Hrvati.NEKA VAM JE SA SREĆOM BOŠNJACI.
S_D_A stranka koja je prodala SVU ISTOCNU BOSNU za FILDZAN DRZAVU
Za herdiocegovca: Jel ti to govoriš za SDP. U Živinicam je pobjedio Hasan iz SDP ali najviše vjećnika ima SDA. U Srebreniku isto. U Kalesiji su izgubili i mjesto načelnika a u Tuzli je pobjedio Jasmin Imamović a ne SDP. Jasmin ima duplo više glasova nego SDP za općinsko vijeće.
A sad ko fol izbori
eki \"sbb dobio dva načelnička mjesta\",mislite sbb dovukao u svoju jazbinu one dvije pobjegulje(priča se da su ih za sitne novce kupili cc 50.000 km)
jesu oni osvojili najvise nacelnickih mandata, ali nisu osvojili vecinu u opstinskim vijecima. To znaci da nemogu radit sta hoce. kako mozete glasat za fasiste tolike godine. narod u BIH je totalno poludio. fasisti: SDA, HDZ, HDZ90, SDS, SNSD ima jos ti mali partija