Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://sfi4.com/14377920/Real2
Ko to još daje za kiriju 200 000 mjesečno. Nema teoretske šanse da je to čisto i ok. Sipu na vrata!
Zajebbava mucavac celavca..... Kaze mucavac: -Kooollikooo tiiiii poottroossis na frizzeeerrraaaa? Kaze celavac: -Mnogo manje nego ti na telefon!!! :-)))
Umjesto da prijavi kiriju gazda je prijavio mene muriji
Kako da protumacim "kapitalni dobitak" ???
Hvala Ostruga, to ti je u kapitalistickim zemljama tako, ja pitam kako to da protumacim u Bosni??? :-)))
Ma neeee brate, kakva vukojebbina, kod nas je sve uredjeno :-)))) Aaaa to do podne od podne, pa to ti je tipican balkanski izum, virtuelni kapitalizam :-)))
Ako je prijavio 7,2 mil, mogu samo da zamislim koliko nije prijavio......
Pa on je čitavu RS iznajmio
OPLODI ME MILIONERU
Šeta Šemsa po divljem zapadu...kad iz grma izleti Indijanac i krene je silovati. Nakon što je obavio svoje, ponosno joj kaže: - Ako ti se nešto dogodi kroz devet mjeseci znaj da je to od poglavice DVA-PERA. Odgovara njemu Šemsa: - ako te počne nešto peckat kroz sedmicu dana znaj da je to od TRI-PERA. :-)))
baš si zločest