Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zdravo razumski idiote: ovi ubijaju "sportski", iz svog nagonskog ubilačkog habitusa, stoga ih je tako malo u odnosu na ljudski rod, a mesarska industrija je nešto drugo što tvoj "zdravi razum" ne može dohvatiti...
...sta vrijedi zivot bez muda i casti!
PERU PARE,... pitajte ih koliki su fond iz budzeta dobili za ovaj projekat :) . naplatice po 240 KM za svakog psa i plus njihovo utroseno vrijeme i intelektualno znanje, a ne zaboravite ni stacionar niti volontere koji ce samo da budu broj na osnovu kojeg operu josh vise,..... hoce da smanje broj lutalica, ima istine a li ne i da taj problem rijese, jer dok ima problema bice i para za ovakve projekte... "Boj se ovna, boj se govna"
Malo mi je šega ona rečenica, "Po završetku akcije, biće proglašen najsretniji i najzdraviji pas na našem području". Nakon svega što će proći, kako mogu biti sretni ????????
Evo vam divne šanse Dinaridi, Balkanci, šintoroidne osobe i lovci koji lovačke pse koristite u vašem "sportskom" ubijanju životinja a sa merakom "odstreljujete" lutalice da ismijete humanu britanskU DOGS TRUST organizaciju i njenu filijalu u BiH, te sjajnu asistenciju britanske ambasadu u BiH koja je potpomogla da se spase životi najvećih čovjekovih prijatelja, pasa, koji su "krivi" što su živi.
Naravno, sram ih bilo, zašto ne kupuju meso iz mesare gdje se nijedna životinja ne ubije...
Dosao enis da cukama reze penis :)
nema reklame bez enisa XD
ma samo po kratkom postupku!!!
dobra stvar, sistemski se rjesavaju lutalica..