Komentari (318)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja vam obeČČavam 100.000 lajkova
Pa SDP je još gori 100 X jesuli bili na vlasti opljačkali BiH , sklapali koaliciju sa Dodikom, Nikšić kao premijer bježao sa radnog mjesta i po mjesec dana i blokirao nekoliko puta Vladu Federacije i puno zadužio se puno kod MMF-a ,itd tako da se nemožemo popraviti za još 20 godina.
Komšić, ovaj put za bošnjačkog člana
I umjesto covica finci a umjesto ivanica sejdic, bice al u kurcu. Ustav treba promijenit a ne trpat bosnjacima iz reda nekih drugih, protiv ustavno. 🖕
@Crvene brigade jel to onaj "sponzorisani" mali hahaha, ne možeš fb otvorit da ne ugledaš njegovu glupu facu
SDP propala stranka,udruzuje se sa DF.........ja se nadam necemu boljem,a na kraju cu da se krve izmedju sebe i ministarskih mjesta. Zivi bili pa vidjeli ;)
Mozel moj djed Selmo, jes da ne zna se potpisat al more pricat i srat za 10 politicara.
Sve je to srpska zemlja!!! Od bosnjaka zemlja je u turskoj. To je poturceni Srbin niskoga karaktera ! Prvi kralj bosne Tvrtko Je Srbin , ljiljani su srpski znak!!! Nikada talibani nisu jiti ce imati drzavu u evropi! I taj rezervat od 23% ce kad tad biti preuzet jer evropa nikada nece dozvoliti da talibani imaju svoj komadic drzave oficijelno a kamoli citavu BIH o cemu sanjaju haha da nestanu srbi i hrvati da odu ? Nikada! Ostro hrvati i srbi protiv mosnjana !!!
izrodi
Najvažnije pitanje za "ujedinjenu" ljevicu: Ko će biti kandidovan za člana Predsjedništva BiH? Hahahaaaaaaaaaaaaaa najvaznije pitanje ko ce biti jedan od svetog trojstva , a ne kakav im je program , kako ce nastupiti i kako ce zajednickim snagama djelovati protiv nacionalista i fasista !!!!!
Nisam glasao od 2010 kad mi je raja rekla kako da zaokružim Željku ah da ne bude ne važeći sad sam opet zaboravio kako ono ide?
MI BOŠNJACI MORAMO DO IZBORA IZUMITI NEKI MJERAČ GLASOVA TAKO DA SKINEMO ČOVIĆA SA PLUS 5-6 GLASOVA SAMO A OSTALO ISPUCAMO PROTIV BAKIRA.
Cuj pitanja, pa i ujedinjuju se da bi Komsic bio kandidat i to za clana iz reda hrvatskog naroda.. A u narednih godinu dana ocekujte crveno i narandzasto na sve strane.. Ala kukuriku koalicija :) Znaci za godinu dana, mozda stignemo Hrvatsku od prije 5 godina.. Bas se pitam kad cemo dobiti MOST ili Zivi zid..
Znaci opet nam srbski intelektualac,koji je pobjego 92'...namece sta da radimo...srbin neka predstavlja srbe,hrvat hrvate...a bosnjak neka predstavlja sviju...da mi je negdje blizu ovaj profesor opalio bi mu samar....ili sto bi rekli nadrealisti,profesore zmiju ga loma...
Za Bošnjačkog ....Bećirevića Za Hrvatskog .... Komšića za Srpskog .... bilo koga jer to Dodik dobija, ali će ga zato ova dva gornja prcat.
Aliju Hadžiosmanovića Bracu za bošnjačkog člana predsjedništva
KOJA DVA UHLJUPA U VELEIZDAJI BOSNJAKA.ALI NECE VAM PROCI
Da ponovim za ovce kojima još nije jasno: u BIH ne postoji ljevica... the end
E moj Andjelicu, esi mi dobar... Jadan nam je SDP, jadna nam ljevica i majka...Bjezati odavde...cim prije... Bolje bilo gdje u svijetu mest ulice i prat stepenista, za godinu, sa imalo soli u glavi, svako se moze snaci...
josip broz tito.......