Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kad vidimo kuce na tim mjestima vise od pola ih nema ni fasade ali vazno je da se nasadis sa tri sprata negdje. A to sto nemas papira boli tebe ku#ac.
@BulevarAQI Brate moj, mene to ne zanima. Sta bude, bude. Meni molim te nemoj kacit svoje komentare na moje.
@BulevarAQI Ti si bas tamo gdje treba, u svom stadu u svom smradu. Redovan posjetitelj beogradskih apoteka kako sam kazes u postu dole. Dijete idi ganjaj kakve curice ostavi se ozbiljnih tema. Plitak si.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Tako ti je to kad Bosnjo cim skrpi €50.000 na bausteli fino izgradi kucu uz rijeku na 3 sprata bez ikakve dozole i bez fasade.. i ovo je rezultat. Klizista su poslijedica zabranjenje gradnje i to da gradnja unistavaju korjene drva koje inace stite od klizista. SDA talibanska posla -
Kad vidim posle rata gdje sve se gradilo i koliko kuća i dan danas nez gradzevindke ima a prikljućili ih vodu odvod komunalije itd. To sam ima kod nas jbt..
Problem je toliki da morate izvlacit slike iz arhive.
sad svi tuzlaci mogu kenjati u tu rupčagu dok je ne poravnaju.
Da se nije ukazala gdje kakva gradjevniska dozvola poslije otapanja snijega ?
ova rupa je najavo onog Džumdžurije iz Kur'ana. To je velika glista koje će pojesti sve životinjice (buba švabe, žohare) i prolamat glavu iz zemja na pojednim mjestima.
Boli me briga za one što su bespravno gradili. Žao mi je samo poštenog svijeta.
Sta su rupe❓ Katakombe!
Tuzlaci vladaju sami sobom već 30 godina. Niko im nije kriv. Tu nema smetnji. Što nisu uredili sebi život i životni ambijent.
Pa ne vidim sta je tu problem, nabije kuću u pola strane i sam je zašaluje i zazida. I nemoj da serete, to nije ok. Kolko god ne imao ili imao koji q se nadimaš i praviš nešto mimo svih zakona prirode.
malo slika objavljuje te Bog vas ubio
Priroda nam sve vraća!
Svi krive investitore koji grade bez odobrenja ali treba postaviti pitanje zašto je takvo stanje? Općinske službe rade vrlo malo ili nikako a život ide dalje, potreba za stanovima/objektima je realna. ZK ured još radi po popisu iz Aust.Ugarske a zadnji snimak u Katastru star 45 godina. Nelegalna gradnja je posljedica neureďjenog stanja.
Lupas gluposti. Katastar.ba digitalizovan ima decenija, a imas snimke iz 2017. Nelegalna gradnja je pak posljedica LOSE MATERIJALNE SITUACIJE GRADJANA. Lik skuca nesto para, koliko za plocu i sobu-dvije + WC i sagradi to na vocnjaku/njivi... i tu zivi. Vremenom to dogradjuje, zida cim stigne i koliko ima, a ploca ispod ista, zemlja nepodobna. No kad bi mu se inspekcija i pojavila - ispalo bi da vlast tjera na ulicu RV invalida, s cetvoro djece. Zato niko ne ide u inspekciju.
@wildbillklixon97 Nece niko da bude negativac po televiziji i novinama, zlotvor sto sirotinju tjera na ulicu. Zato bolje pravit se blesav i nadati se da kad dodje do klizista niko nece poginuti.
Najveci problem je korumpirana vlast koja ne radi nista na uredjenju korita i izgradnji potpornih zidova.plus usmrdjela tz vlast visokim cijenama građevinskih dozvola potice nelegalnu gradnju.