Komentari (204)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA mahaluse na celu sa Hubijarom. Kiosk koji vrijedi 25 000 maraka, platili 250 000. Pa ako ovo nije za zatvor, sta je onda.
@Rabija bice, neko dopiso nulu, nismo nas 6 vidjele nista
pa eto sad nek sdaovci skupe i nek plate ovaj kontejner svakako su pokrali te pare od sirotinje, lako se tudjim novcem rasipat
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Jeftinije košta stan u Bosmalu nego trafika
@komsija14 ne znamo možda je enterprajz možda poleti za koji dan😂😂
@komsija14 Mi placamo!!! Niko za ovo nece odgovarati!!! A mi placamo!!##
Pa neka je i 50 milja cijena tog kioska, onda su onih 200 milja fino rastalili. SDA nas krade decenijama, a mi šutimo...
kako vas ba nije stid 250 000KM.... fuj ja drzave i govana.
Koliko ima spavaćih soba , a koliko banja ova vila
Da malo inspekcija u punijem sastavu prođe poslovne knjige ove firme i prečešlja kompletan listing javnih nabavki KS i JP KS? Pa nek tuže za 250,000. Inspekcije se popeglaju kroz kazne i eto ga. Izvještaje dostaviti sudu u medijima?
A kako moze ova firma traziti 250.000 kada vrijedi 50.000 najvise 🤔
treba jos 50.000 uvalit
Kiosk "dosao" ! SmartKiosk? Sam dosao? Pa vrijedi i 2.500.000😁
Ugovor na osnovi mutnog i kriminalnog tendera stornirati i raspisati novi validan tender.
Vjerujem da ovih 6 mahalusa od cijelog tala nije ni centa vidjelo, Hubijar eventualno nesto malo, oni su presitni da bi bilo sta smjeli zadrzati. Zna se ko su glavni u ovim kombinacijama, Alijin mali i par visokopozicioniranih u stranki dede Alije. Zato bi trebala neka nezavisna finansijska revizija procesljati poslovanje ovoga Dinalsa d.o.o jer je to ocigledno ustaljena, uigrana praksa. Svasta bi se tu moglo otkriti.
@MustafaNY Sad postaje jasnije zasto je Sarajevo vazno ovim lopovima, da bi zataskali cinjenice. Sada ce polako izlaziti na vidjelo marifetluci kojima su pojedinci dosli do svog enormnog bogatstva, krijuci se iza brige za Bosnjake i muslimane protiv komunista, cetnika i ustasa.
mogu li ja da ga izrentam da prodajem jagnjetinu pecenu
...... svi pred kiosk...na proteste !!
pa zamisli situaciju da Muzur plati , bilo bisve po njemu, ni ja ovo ne bi platio ,uvali te neka kvazi komisija i Hubijar u belaj, Tuzilastvo i MUP ne reaguju , sto se mene tice neka ga nose sebi nazad !
Hajde isplatite covjeka, zar ne vidite da je napravio remek djelo.
Gdje ces zenama dati da odlucuju u vecini. To je garantovana propast.
meni žao radnika. i nas.