Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bosnjaci u usa dobro ciste, dobro voze a pokoji i dobro kreci ..i to je to.. koliko pameti toliko muzike
bosnajci u USA su vecinom vozaci kamiona a zene ciste ofise.. ali ato se djeca skoluju.. srbi su se docepali boljih radnih mjesta..pgotovo ovdje u CIKAGU
AUU KAKO OVAJ MRZI muslimane .. nejga su u gacama protjerali iz mostara.. jedva je vratio i prodao stan ..
Sanja ie bošnjakinja !
E da barem i to rade kako treba!
Aha, otresu takve poput tebe i pokupe lopatom...
da nece baaliiya postic neki uspjeh na zapadu?? njihov maksimalni domet je ascinica, buregdjinica, cevapcinica.... ili metla ili lopata.
ne znam ali sam siguran koga je guzio... pitaj mamu, ona ce ti reci. :)
Znal neko sta nam je Dzeko danas jeo i kako je kakio?
Cuo sam da nudi Wolsburgu 40 miliona da mu bude savjetnik i ministar sporta ! Jbt kralj sta ako ga kupi pa napusti DZEKO fudbal o cemu cete pisati???
Ilija je Tito!
O Iliji sva Svedska prica evo cak i vesela sveska ga spominje!
Koje ministarsko mjesto,pa to je obezbjedjeno za sveda vec ako pobjede socijal demokrati na izborima.Kad bi svedi tako lako dijelili strancima ministarska mjesta pa sta bi to njima ostalo.
sva sreća da je ilija, jer da je ismet niko od ovih mungosa ne bi mogao živjet od silne halabuke kako su oni najpametnij narod.
Ilija Batljan je SRBIN izbjegao balijsko-ustasku fasisiticku kamu u Mostaru. A doalzi u posjetu u RS ne u m/h pederaciju.