Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UH OVO JE DOBRO,NIJE LAŽNI ĐEBERAL SVE POTROŠIO NA DŽIPOVE! 👏 SREĆA PA SITNO BROJI! ☝️🔚🔜 NE MOŽE GA NI KAROLINICA SPASITI.... 🙄
@BOSNJACKlpreporod nema više ni većinu,tako da je sad u tehničkom mandatu faktički... 🤣
@BOSNJACKlpreporod nema više ni većinu,tako da je sad u tehničkom mandatu faktički... 🤣
Ugradio se cigan Ajnadzic i u djecije igracke Na ljekove trosio AMIN
@top koja zloba izlazi iz vas to je čudo jedno, jedan vidi sve to dobro zapamtite!
@top kada nešto pišeš, pokušaj bar malo pismeniji/a da budeš ali isto tako prije nego napišeš nešto dobro razmisli! Govoriti AMIN za to što izgovaraš je toliko bolesno da ne znam od kakvog si to soja?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
prelijepo vidjeti sretnu i razigranu djecu, bravo opcino
nadati se da ce igralista djecu natjerati vani da izadju :D
nek se djeca gdje imaju i igrati, vec se moze primjetiti da na ostalim ciciban igralistima ima mnogo djece, tako da je ovo odlican projekat opcine
Lijepe stvari se dešavaju, lijepe vijesti sa centra a opet su tu ovi koji to ne mogu podnijeti i moraju zle jezike paliti... Al tako je to kod nas, sve što je čovjek bolji nekome si sve gori, tuga
Nikad dosta igrališta, samo nek se grade. Divno je što postoje ljudi voljni da realiziraju ovakve projekte ..
Stvarno je za svaku pohvalu što je sve više otvorenih ovakvih igrališta da naša dječica imaju gdje da se igrajuuu 😊😊😊😊
Danas djeca imaju mnogo mogućnosti, trebamo to cijeniti i usmjeravati ih na prave stvari.
Ciciban igrališta su napravljane na svim mjesnim zajednicama, i drago mi je da je tako.. djeca su sklonjena sa ulice. Istakla bi ciciban igralište na Grdonju gdje svaki dan ima 20 djece. Nikad nisam prošla da je prazno. Divno je vidjeti tu djecu gdje im je mjesto, a ne na ulici, koje su ionako uske i nepregledne.
Bravo, prilika da roditelji i djeca provedu vrijeme vani, da se zabave i druze sa drugom djecicom.
Djecijih igralista je uvijek potrebno imati. Nekad smo mi sate provodili na igralistima, dok danasnja djeca provode uz kompjutere. Vjerujem da ce barem djeca sa ovog podrucja ispuniti ovo igraliste.
Obzirom da se danas sve vise djece nastoji "igrati" mobitelima, nadam se da ce barem ovo roditelje natjerati da djecu izvedu i da vrijeme potrose kvalitetno uz igru sa drugom djecom.
I bilo je potrebno igraliste na ovoj lokaciji. Jako lijepo je uredjeno.
Igraliste odlicno izgleda..nadam se da ce djecica cesto boraviti ovdje.
super za malu djecu, ova igralista su se pokazala kao prava stvar
Sve ono dobro što se učini nosi za sobom zle jezike, ljubomorne duše, duše koje pate što nisu uspješni kao neko, što ne mogu pomoći pa bi samo da odmažu i tako ..