Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kmeeee kmee nakon gotovo trijes godina
Dragi Ćamile, Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine slave Muslimani u cijelom svijetu pa tako i u Srebrenici,Hrvati i Srbi nisu dio tog veselja
@Pupak2 nemogu ni da zamislim frustracije koje osjecaju oni koji su osudjeni za najgore zlocine u Evropi nakon holokausta, jedini osudjeni za genocid i nakon svega nisu uspjeli unistiti ni ovaj narod ni ovu drzavu. Svako jutro kad se probude misle na to kako zive i umrjece u drzavi koju mrze i tako ce im biti i unucima. Dzukele mogu samo da laju i zavijaju i to je sve.
Bravo mali ZLATNI LJILJANI.
Sretan dan nezavisnosti svim uhljebima i dobro ušteljenim bošnjacima.
Ubili vise od 8000 ljudi, ali srce bosansko nisu! Zivi Srebrenica, djeca se radjaju!