Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj sto ne mogu ove suplje... bazirat ces se da osisas sto vise ovaca
Danas sve magistri politickih nauka, a nista u politici ne funkcionise. A kad je bravar bio na vlasti sve funkcionisalo.
Volim i ja ljiljane… samo ta simbolika je gadno pogresna za nekog ko zeli biti gradonacelnik nekog od bosanskih gradova
Ljiljani su pravi bosanski simbol. Bili su na grbu bosanske kraljevske dinastije, a preuzeti su iz Vatikana jer su katolički simbol. Ja bih da napomenem da su Kotromanići bili katolici. Toliko od mene.
@Napacen …krscani… nego, nije bitno kakvog je porijekla zastava, bitno je njeno danasnje tumacenje od strane drugih ravnopravnih naroda… Ko zeli da zazmiri na to u BiH, ne doprinosi boljim odnosima
Ima zivota za njega,normala. Suplja,stranacka vec dva desetljeca. Kad oni pricaju pomislio bi covjek da zivi u Zapadnoj Evropi.On hvali Kljuc,ali zato sto je on u halvi. Nek' pokaze on u realnom zivotu kako se moze dobro zivjeti u toj cuki bez ikakve industrije,infrastrukture,ekonomije...
😂😂😂😂 vidi mu islamske zastave na stolu 😂😂😂😂😂😂 ma nije moguce da je dobar sa bakirom 😂😂😂😂
Nije Islamska zastava nego zastava Kralja Tvrtka Prvog Kotromanica , Bosanskog Bana od 1353 do 1377 a potom Kralja Bosne, Raske I Dalmacije do 1391 krunisanog u manastiru Milesevo kod Prijepolja.
@Alien66 …pusti padobranca… vidis da je s neba pao… Dobro je nama dok je ovako glupih ljudi!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Najmlađi uhljeb
ljubi Racku
ima zivota, istina je, samo se uhvatis u kolo zvano SDA
Ako zelimo boljitak treba glasati za mlade ljude, stare prdonje se brinu o prostati, senilni su, uvjek im je hladno, naucili krasti, buducnost je u mladima.
sigurno, ali kad ti mladi pocnu svojom glavom razmisljati na tim pozicijama odmah ih sklone
ali SDA i SBB (100000 und MINIstar Nesigurnosti) znaci pogodan pujun!
cuj cuj uhljeba kako medi ;D
fino je vidjeti mlade ljude da pokusavaju nesto...podrzavam..... ali nazalost stariji nalogodavci ce pokvariti ovu omladinu koja zeli nesto da napravi za svoj narod!!!
Bosanski placko mentalitet.
Hiihhihihihi u Kljucu ima zivota.Pravo me nasmij.Pa prazna ti kasaba zivotinjo .cak ste i bolnicu ukinuli jer nemate koga lijeciti.Zovite Srbe da se vrate,jerbo ce za 10 godina to biti totalno mrtva kasaba.
Ne trebaju.
Fora iz 98 slika za racunarom. Smijem se kladiti da ne zna formatirati tabelu pravilno u vordu. Klovnovi