Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovim mozemo zakljuciti da su ratne traume dobre??
Upravo tako! Mi smo ovdje više nego paćenici sa svim ovim političkim strankama..prepucavanjima, obrazovanjem koje svedeno na katastrofalni nivo, korupcijom, sudovima samo za one koji nemaju nikoga iza leđa, užasne nezaposlenosti...mogao bih pisati satima...
Hahaha bravo luna
Baš sam ponosna kad neko iz ove nam napaćene Bosnice i Hercegovinice uspije u svijetu jer u svojoj Bosnici i Hercegovinici ne može zato što se kod nas ne cijeni intelekt, trud i sposobnosti nego nešto čega se u svijetu stide.
O cemu ta Aida prica 87 godiste, kinderce, nikakvo zivotno iskustvo, kod nas vijecnici iz Opcine su kvalitetniji kadar..
Mogu pogriješit ali moram reć, mnogima je ovaj rat valjo, ovi sto su se izvukli vani njima jest dobro došlo, po meni ovakva prica je postala priseravanje i potkucavanje ovih ovdje sto se "pate" sa životom. Ja ovoj djevojci nista ne mogu reć jer ja pojma nemam ni tko je ni sta je ona ali mislim da joj je rat u mnogome pomogao. 90% naših u dijaspori bi bili veći klošari nego ovdje da su ostali, samo da rata nije bilo, ali jebiga tako je kako je, slušat price iz dijaspore nam je do kraja života. Samo lično ja ih ne volim
Sve ce oni tebi dati samo da napustis islam i postanes kao oni. To je njima cilj.
naravno odakle ce biti nego focanka hahahah ona treba istetovirati mladica na jajnik
pojeo bi joj picu ko lazanje
Čistokrivna Hrvatica.
Focanka nasa. Na Drini je to rodjeno. Ovo je za sve one seronje sarajlijice koji kazu da smo svi seljaci osim njih, kao eto oni su samo gradjani i oni samo mogu da naprave nesto od zivota. K'o eto mi ostali nista ne znamo. Sad crknite dusmani. Da je kojim slucajem ostala, bila bi obicna "doslja koja je sljegla u Seher i koja nije asfalta vidjela prije '92"...eh, sad se jedite. Nemojte NIKAD generalizovati.
Pa znate samo izbjeci, ne do Bog da odbranite sta ili stvorite... i da, i ti crkni sto ti na rodnom listu pise mjesto rodjena Foca.
Fifty Shades of Grey (2015) http://mojfilm.info/?p=5072