Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hej krivi Fidel nemoj zakuhavati, ja tom baliji nista nisam rekao znas ti ti uh
balija necu da zakuhavam ali mogo bi ti ja malo noge da slomim
Trenutno nema komentara na ovaj članak.
slušaj ti tupane! jebli vas i pakistan i neobrijani ratnici i travnik onakav malen! jebo vas usput i tv i ono što se snima!pa zar nisu srbi za rata govorili kako bacaate njihovu djecu lavovima i prikazuju čuvara u zoo vrtu krvavog do ramena i ubace onda kadar sa nekog zikra u tekiji!i šta onda sam ja trebao da povjerujem da je to tako,ili kako sami na sebe bacate granate,jel i to?daj,izvucite te guzice van Sarajeva,obiđite i te "rupe"kao što je Travnik,ne brini ne jedemo mi ljude ovdje,nije Bosna i Hercegovina baš toliko usrana!
Necu stvarno da zakuhavam, ali mi stvarno nije jasno, kako najednom, vi, navijate za Tursku, pa za Albaniju, pa za sve zemlje koje imaju nesto muslimansko, zar vi niste Europejski muslimanci, koji isto konzumiraju alkohol i jedu piceke i sve ostalo?
Nek im rusi dadnu sto traze nek ih ne ubijaju u ceceniji kao sto rade i oni su nevini tamo.Niko se nije ni upitao zasto dolazi do takvih strahota.To su ruzne stvari sto se desavaju,ali ruzne stvari se desavaju svuda u svijetu.To je po mom misljenju OKO ZA OKO.
komentar
To ti je Kubanski predsjednik od 1959 godine Znas prostak
Fidel znam ko si. Razbit cu te
Fidel jebem ti mamau glupu. Reci pravp ime i gdje si da ti picku razbijemo.
HAK IM SE VRATIO
Ma to je Ruska Mafija napravila ! Op zica, zica, zica pije mi se Sljivovica (oooppsss Vodka)
Sta oni ocekuju?
Jebes ruse, daj ruskinje!
davaj snjezna gljava gnjeznu save nji kurva mace stracnj di rabota ajanj jebati ja vasa majkato svi po picava