Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka mazala samo neka upisuju i idu Srbija je njihova domovina sretno vam bilo i ne vračanje se .
Tako je. Sto vise srba u srbiju i mirna Bosna.
Ispiru im mozak i indoktrinisu ih tamo
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Masala, tako treba. I onda dabogda ostali svi tamo i povukli i roditelje sa sobom.
Srbiji treba stanovništvo, posebno mlado i produktivno, obzirom na katastrofalne demografske pokazatelje.
Znaci BiH uskoro gubi još najmanje 1500 stanovnika
Najmanje pola ostane. Kako i treba.
Normalni i probudjeni bi isli studirati na zapadu , onda da se vrate sa diplomama i vise znanja
U svakom slučaju fakulteti u Srbiji su bolji nego u Republici Srpskoj, ili drugdje u BiH. A Bosanci se uvijek odlučuju za bolje.
Republici Srpskoj trebaju pravi stručnjaci koji će završiti ozbiljne fakultete u Srbiji a,ne univerziteti Travnik i Gračanica.
2000 novih osoba koji ce imat nadimak Bosanac
da Bog da da svi odu
Zalosno je za BiH da se ugasilo 64 instituta pri univerzitetima.Erodiranje znanja u BiH je katastrofalno i nimalo nije dobro za privredu ovako malog geo prostora sto ovi studenti nisu ostali u BiH .
Nek' tamo i ostanu.
Idi srečo moja i nevračaj se!!!!
Genicidni brlog prazna ljustura
U Srbiji im ispiru mozak i ubacuju mrznju prema Islamu. Allah dz.s je naša snaga. Blago li se onom ko se klanja Allahu dz.s.
zato sto je u bg 100x lakse polozit nego u bl, profesori su *arina
Koji ste vi bolidi majko mila... Koliko je mržnje medju vama prema Srbima, pa to je strašno! Iskreno, žao mi vas je ej! Živite u prošlosti, a nemate pojma koliko ste povezani i sami sa Srbima i Srbijom! Čovek koji mrzi ima veliki problem i nije mu lako, ali zaista mu nije lako! Saberite se!
Nemrzimo vas samo mi, svi narodi koji vqs okruzuju vas preziru.ja bi se zapurao zasto je to tako.