Izložba pasa 'Doboj 2009'
1
Najljepši pas "irski crveni seter"
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To si u pravu, pokojni dr. Zoran bi sigurno rekao iz BiH... Ali tako ti je to-2 banana državice postadođe ova dva entiteta....pa uzmi samo FBiH, pa tu su i entiteti države---- Ali nebitno to, manifestacija je bila dobra, bilo je ugodno posjetiti je i uživati u pogledu na ove ljepotane...
jel bio tamo kakav sbski Pas
svaka cast za organizaciju,izložba je bila fenomenalna
Na izložbi je 185 odgajivača iz Republike Srpske, Federacije BiH!!! đizus cuj iz RS i FBIH, zar nije bilo jednostavnije reci iz BIH ili si mogo jos slozenije reci, kao npr. iz sarajeva, banja luke, tuzle. zenice etc.
Pas pobjednik je zaista predivan! Drago mi je da da kinološko društvo Doboj nosi ime našeg dobojskog pedijatra, koji je bio moj dječiji ljekar, a kasnije i moje dvoje djece. Bio je pravi čovjek, kosmopolita, etičan i moralan ljekar. Lijepa manifestacija na našem, dobojskom izletištu Preslica, koje je nekada puno više bilo posjećeno, dok je bilo više Dobojlija u Doboju. Sada su Ozrenci sišli u Doboj pa ih planina sa koje dođoše ne zanima previše :-)