Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mrs majku ti lopovsku!
pu, mamu ti *ebem alkalaju, pozdrav od mladog ispranog mozga: *ebem i tebe i sistem ovakav. bicete odgovorni za tudje živote pred Bogom, ako ne pred sudstvom (korumpiranim, kao i državom)
Izjava MINISTRA od prije godinu dana. Koji foler ... SabaH: Obzirom da ste obnašali dužnost Šefa misije BiH pri NATO, u kojoj je sada fazi naša domovina po tom pitanju? Alkalaj: Drugi set pitanja je naš put ka NATO savezu. Predstojeći Samit NATO će se održati od 2. do 4. aprila ove godine u Bukureštu gdje će BiH nastupiti ... svjetla obraza će se predstaviti na tom Samitu u formatu u kojem bude učestvovala.... Mislim da je vrlo realno očekivati da će BiH postati punopravni član NATO već 2010. godine.
Ma sta vam je ,nije to do njega , on samo kaze sto ga drugi slazu . Po bankovnim prevarama ,samoubistvima zbog kredita ,mentalnoj ,emotivnoj i fizickoj devastaciji uma nasih gradjana , mi smo daleko u EU . Dabogda nam nikada ne zatreba EU . pola clanica se vec kaje ,a mi tako zelimo robiju , malo nam bilo !
sanjar pravi ovaj ALKALaj! lako je njemu prosipat suplju, kad on putuje i svemu dzabalama
Kakvo ofucano levaćenje naroda. Kakva 2015. pa mi nećemo u Uniju još za 10 godina
vjerovatno ove jeseni? A mozda i iduce ili za 3 godine ili ili ovo je \"za je ba va nje\" jadnog naroda i mazanje ociju. I onda ce bezvizni rezim doci ..... da da kako da ne....
Prorok Alkalaj:)))))
J*bo čovjekakoji ni svoj lični život ne zna organizovati, kako će moj
Pa može se kandidirat i za sjedinjene ruske ili američke države, ne znači da će nas iko ozbiljno shvatit...
Ma kome ti prosipas suplju, p.pcino jedna~!??
Sve ocigledno mislio da je vec 2010 pa misli da treba prije izbora ovakvo sto reci. Neka ba, \"tek\" je 2009.