Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast djevojci, ali i ovo je bezobrazluk jer toliko ima dobrih studenata u BiH i jedino njoj se pruža prilika i podrška jer je jedina koja je odlučila da pravi medijsku priču oko toga kako ima sve 10-ke. Druga stvar je što ocjene ništa ne znače bez praktičnog iskustva. Ja nisam imao sve 10-ke a sada vodim timove mladih ljudi iz kojih su i neki pojedinci završili Harvard. A da ne spominjem tragediju da uzimate nekog sa studentskim iskustvom da radi sa Vama na državnom zakonu.
@maliodfehime2019 ovo se prijatelju zove motivacija da pokazes mladim ljudim koji odlaze iz BiH da se trud isplati, slazem sa puno stvari sto si napiso ali ipak mislim da je ovo dobra stvar.
@maliodfehime2019 Ajde pusti je, radi na nebitnom zakonu koji se nikada neće provodit, vladajući prodaju lijepu priču a ona stiče neko iskustvo, ako uopće bude išta tamo radila.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
U Bosni se uspješno izbjegava nepotizam primjer: direktor Elektroprivrede zaposli sina od direktora BH telekoma na neko ugodno šefovsko mjesto nekog odsjeka za istraživanje ruda i gubljenje vremena a direktor BH telekoma se oduži dajući slično mjesto kćerki u svojoj firmi ovog drugog. Nema nepotizma i sve po zakonu.
Al druze moj Alija na ziduu !!
Ma jel se zaebavaju da nam treeba poseban zakon za to?! Jeftinije u postojece zakone o drz sluzbi jednu odredbu dodati, samo nam zdrava pamet treba.
postavi je na svoje mjesto svima ce nam bit lakse xD
Letimican pogled na fotografiju ovdje govori.
Ima ovaj sto još više da se cakli...
Ocjena nije mjerilo, Amna je klasicni streber koji je te desetke zaradila strebanjem. Ne kazem da je to lako, ali smatram da nije bas relevantna da se mijesa u zakonodavnu vlast. Ima puno boljih pravnika sa znatno slabijim ocjenama. Pa jel vama normalno da ona ispade bolji pravnik, student, od Grebe, Seselja...
Šta onda, svima otkaz onog časa kad zastupnici skupštine dignu ruke?! ;D
Kad te kao super odlikasa miloscu pocasti ekspresno diplomirani difovac
bit ce ovo jedan copy paste zakon kombinacijom propisa iz drzava okruzenja, kao i svaki drugi
Hahahhahaha, nepotizam i Konjakovic ??? Kreni od vlastitih redova, Hadzibajricev sin u Nadzornom odboru KJKP Rad, seka od zastupnice Nase stranke prije dva mjeseca isto u KJKP Rad...o kakvom nepotizmu ba ti pricas jos si doveo i tu teoreticarku koja tvrdi da ima na 100 ponuda za posao iz Njemacke, zaboravljajuci da pravo u Njemackoj i BiH nije zasnovano na istoj skoli...to je sve laz
Sprovesti ovo u BiH,pusta zelja i utopija.
I da nije, ja glasam da moze :)))
Pocelo probijanje!
Morace se u neku stranku učlaniti. Pogledaću u moju magicnu kuglu.. Vidim...vidim... slovo N...slovo I....i posljednje P!!! NIP-L people Nema više nepotizma
Pitaj Hadzibajrica i seku iz Nase stranke...ili samo odi za pocetak u KJkP Rad
Gospodjica Amna je završila Bachelor, laički rečeno to je prvi stepen ili viša stručna sprema, tako da treba da se još školuje da bi mogla praviti zakone. Očigledno da se uhvatila hajke da bi primorala profesore na master studiju da daju ocjenu 10, a da nije zaslužila. Tipičan primjer osoba koji su nam dragu državu doveli u ovu situaciju.