Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako izgradi prugu bice dozivotni nacelnik
Ovi već uradiše više nego SDA za 25 godina...
A vidi ti intelektualaca na slici, hahahah
Ovo projektuju ljudi koji ne koriste javni prijevoz u sarajevu i to je problem :). nisu u stanju ni približno održavati ovo tramvajske infrastrukture koja već postoji, a oni grade novu?!
Ukidanjem kantona duplo manje Uhljeba
Gdje god je Muzur na slikama, on kao nesto crta, pise, objasnjava itd... a ovamo jad i cemer od rezultata
Ovaj frajer fakat radi svoj posao. bravo
Ma stipu šuplju priču.. Muzur je protiv fine gradske raje dok npr u vijeću Ilidza ima onu malu Turudiju koja ima više pudera na sebi nego pameti.. Pa valjda joj ga stavi kad načelnik Elidze. Gospoddin iz Hrasnice, Kovača..
Prugu negrade nacelnici ni ministri , za to su potrebna 46 miliona KM iz budjeta i radnici koji ce na tom proektu raditi !
Zašto ne postoje dnevne karte ili dvodnevne u javnom prevozu. Bukvalno nema smisla da kad izađeš sa jedne stanice i ponovo uđeš za 10 min moraš kupiti novu kartu? jucer sam spisko 10 KM na glupe karte na par relacija?
Slazem se, to pod hitno treba uvesti jer ovako nema smisla.
A šta će vam još jedna? Pa Memić je napravio to jos za svog mandata
samo jos pive fale na stolu
Hoćel Tarik Stambilic pjevati na otvaranju pruge... 😎😁🤓
Daj Boze kceri da te aga uzme a kokuzi oko kuce letaju.
Sve ok ti proekti za poboljsanje standarda zivota al morate malo poraditi isto na radnu snagu i radnike koji ce vam trebati za takve usluge ! Masovan je odlazak radnika zbog mizernih plata !
Kad bi sproveli, dobro bi bilo. Sarajevo treba razvijati i širiti, a ne sve nabijati u Opštinu važniju od drugih deset...
Slažem se!