Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kockasta glava i tri prsta ... olicje nase tuzne realnosti ...
Nisu ni druge dvije strane puno bolje, ali prazan stomak ne bira. Samo napustiti brod koji tone.
Svak je bolji od genocidnog srpskog ološa.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Glavni grad RS-a je defacto Sarajevo, pitam se smijes li doci.
Ako dodju Putinovi vukovi eto i muslimanske brace drzte cetalji gace!:))
koga ce braniti muslimanska braca???
"Ti, Davore Dragičeviću, čovječe koji ne žališ svoje dijete kao pravi pravoslavac". Ja kao pravoslavac ne znam šta pjesnik hoće reći. Možda kao pravoslavac kad ti sina ubiju trebaš otići kući i reći sebi "aj dobro šta ćeš". Kakav idiot.
pravoslavac ako zna ko mu je ubio djete ode i ubije ubicu...nema tu skupljanja po trgovima i zvaljenja sa sotonistima....pogotovu je greh zaradjivati pare u pravoslavlju nad mrtvim djetetom....
@barbasadrine bas si bolestan lik. potrazi strucnu pomoc
Putinovi vukovi???Morel ista u djikana bez primitivnih rusa?A groblja puna rusa pogotovo Sokolac i Visegrad ahshahahahags
DAVORE samo naprijed Banjaluka a i BOSNA je uz tebe....
To su ljudi bez mortala koji ne podrzavaju gospodina DRAGICEVICA to su korumpirani kriminalci na celu sa DODIKOM ILI DUDUKOM podrzite DRAGICEVICA izadzite gradzani BANJALUKE na ulici a i svi gradzani BOSNE I HERCEGOVINE stop kriminalu .
genocidnu treba ograditi bodljikavom žicom kroz koju teče struja. Tolika količina gluposti je i za srbe previše
Nije ni kod nas bolja situacija izmedju sebe. Izgubio sam dijete radi nepronalazenja adekvatne dijagnoze i zakasnjenja na inozemno lijecenje. Vidio sam da se tesko sa rogatim bosti. Mislim da je efekat ovog trilera skoro pa postignut. Vinovnici za ovo krivicno djelo ce mozda nekada biti procesuirani ili ce novac kupiti pocinioce.Znam da Pravi vjernik u Boga i pravdu zna da krivce neizbjezno ceka adekavatna kazna za nedjelo i potice ih da razmisljaju da im se ne vrati na najmilijim.
zbogom pameti
U njega stomačina dok drugi gladuju.
Tako brate...izmedju sebe to rijesite
Došlo je vrijeme da i Srbin koji se ne slaže sa zločinačkim režimom vidi šta znači činjenica da nema sreće na kostima nedužno ubijenih. Proklet je taj tetitorij s vama, nestaćete s njega ubijajući se međusobno. Ne mora to biti ubijanje u bukvalnom smislu, uključene su nesreće, raseljavanje, propadanje u svakom smislu. Zbogom.
Kakve su ovo bydaletine bez trunke mozga a ni stida ni srama. Lako je Miletu ovakvim bydalama biti vodja. Ovima je moza amputiran kad su se rodili.
Znal mu Dodik da se zove Aljosa Niksic 😂😂😂 nisu ni pravoslavna imena sto su nekad bila 🤪
Poubijali se da Bog da bagro genocidaška!