Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ha ha ja ovih minhauzena, hoće li biti otvaranje kao za Buroj Ozone, ha ha
Kamera - ide, ton - ide. Najava izgradnje 874 put! ;)
Fali nam jedan islamski centar na Igmanu
difovac . cuvac princeve djece ... nikada nikakvog ozbiljnog posla nisu vidjeli a oni bi da grade... dobro je nama
SDA invalidi. dvije ovce bi vi na papiru izgubili. vi trebate prije izgradnje prvo.psihijatrima jer vama mozak samo misli kako gdje sta ukrasti
lzgradnja stadiona na Bjelaasnici,pa stadion vec ima samo niko ne trenira jer kreten hubijar nece da uradi servis stadiona
sve struka za sda okruglim stolom
Hajde da je i vama doslo iz guze u glavu. Medjutim Babin do se treba graditi kao novo selo/gradic ili tako nesto, koje ce zivjeti cijele godine, a ne dva mjeseca zimi. Zato je potrebno imati ambulantu, heliodrom, vanzimske sadrzaje tipa alpine rolercoster i tako ti egzoticni sadrzaji sa planinske predjele (kopirati od Austrijanaca, Francuza, Talijana i Svicaraca), sportski tereni za pripreme, outlet centar itd.
Sve je to OK, medjutim slabo.
Kad ce se sredjivati vrh Bjelasnice, kad ce proraditi panoramski restoran na vrhu, kad ce se graditi nove staze i na njemu novi vertikalni transport itd itd?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)