Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Masalah IZ, salmo naprijed. Jacajte svijest Bosnjaka- Muslimana o jedinstvu.
Jesam li ja rekaoda je bitno? Nisam procitaj komentar. Ali Bosnjaci su vecina muslimana, nisu ni Rusi ni Njemci itd. Nego Bosnjaci. A ako su nisu jedinstveni onda ih nema. Zar nas islam ne uci o znacaju jedinstva-dzemata? Nemoj se praviti pametan, prvo razmisli pa napisi.
a ti Nokian popsetaj, idi na tekst o SBB pa tamo spinuj SDA
Vidi faca kodaje sva pamet u njima
Gdje bude to mora li se abdest uzimati ili davati neka pomoć za merhamet pošto su ga ovakvi i nijima slični opuhali
ahahahahahahhahahaha kakva li ce to biti manifestacija!
@Afi Konan pa fina puna kulturnih Bosnjaka muslimana i pametnih ljudi.
@MarsellusWallace Pa tor je uglavnom pun ovaca...Alijini bosnjaci jedino i znaju da bleje
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
KOMUNJARE KAD CUJU ZA ISLAM I DZAMIJE DOBIJU FACIJALIS,A I ONI NOSE MUSLIMANSKA IMENA AL SE STIDE POSTO BI VOLJELI DA SU "MODERNI EUROPEJCI" I DA KLOPAJU CVARKE NA OTVORENOM S KOMSIJOM JOVOM.TITO USTAJ KME KMEE
Šta ti znaš šta je komunizam i demokratija.
A kad ce biti dani sirotinje i gladnih. Kad ce islamska zajednica sta kao institucija poceti da radi u tom smislu da rjesava pitanja siromasnih i gladnih muslimana. Il ste samo ovo profitabilno se uhvatili hadz, kurban, dzenaze i slicni dobro placeni poslovi.
@sizif-bez-posla Komunjaro ne brini se ti oko toga,rade oni na tome.
neko radi ali se to ne vidi... http://www.islamskazajednica.ba/vijesti/aktuelno/23873-islamska-zajednica-u-2015-godini-u-humanitarne-i-socijalne-svrhe-podijelila-12-7-miliona-km
MashAllah,sto vise obnoviti dzamija koji su diksoni porusili preko 600 u rs-u.Mladi Bosnjaci vratite se Islamu konacno,cetnici su nas pokusali istrijebiti zato sto mrze Islam i muslimane,al hvala Allahu nece nikad sve nas je vise.Allah i Bošnjaci !
Tooo!! Ako ovo ne zaustavi odlazak mladih i zemlje i ne smanji nezposlenost, ja ne znam sta ce.
bas tako !