Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nermin Niksic ce unistiti sdp!
@hopacupa13 Lakurcija ga je vec unistio kad je otisao sa sda ovo je samo lagano raspadanje, ostali uhljebi jos.
Sta na ovo kaze Dinokio Konakovic Olovka?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nermine Nikšiću napusti SDP-e, narodu Federacije treba istinska ljevica. Ne vjeruju tebi, Nermine: kao premijer FBiH zaposlio si brata, mućkao s traktorima, nakon premijerstva otvorio si sebi Alatnicu u Konjicu, 2 stana u Sa, bogatstvi u Konjicu.
Da jos hoce odgovarati za reviziju boracke populacije koja je za cilj jedino imala da se podobro naplati rad revizorskih timova sastavljenih od prijatelja i kolega doticnoga, dok je svim tzv "laznim" invalidima sud vratio status. Bruka i sramota od covjeka
Kadrovska politika je lutrija,sve dok se neuredi Zakonom,da se napustanjem stranke vracaju mandati stranci. Do tada ce cvjetati preletacki biznis,a ti narode glasaj i posmatraj sta se radi na politickoj estradi. Para vrti gdje burgija nece.
Raditi sve ovo dok se još nije konstituisala vlast u OV, je katastrofa za SDP. Nikšić hoće očigledno da uvali svoje kadrove na predviđena mjesta: direktorske fotelje, NO UO. Dok se SDP bude bavio samim sobom drugi će ga "preveslavati". Imao je još veći razlog da smijeni ovog ljigavca Mašića 2018 pa to nije uradio. Mogao je sačekati mjesec-dva. NIkšiću prvo smijeni sebe. Koliko si ti izgubio glasova na nivou BiH imaš dovoljan razlog za to.
E cuj saznaje klix, a bilo sinoc na vijestima
Ma je li moguće?!? Pa ima da SDP bude normalna stranka kako su ovi krenuli sa ostavkama!
A niksic nista ostavka...
Nije ovo samo u SDP-u, ovo biva u većini partija u BiH. To je stvar mentaliteta našeg naroda.
skont´o zukan da je SPD podvala za patriote BiH. Udjelili su sve razaracima ´drzave Bosne i Hercegovine
Neće baš nešto sdp profitirati sa njegovim odlaskom, a ni izgubiti. Sad nek stave Damira Mašića, čovjeka koji je imao predispozicije da bude član predsjedništva, ali se pogubio sa svojim krivim potezima. Na kraju će u sdp-u ostati nermin nikšić da ugasi svjetlo.
Sve se mijenja sem kamenja. Pa vrijeme je da i SDP, ali ne sa pionirima koji su bili slijepi sljedbenici, nego novim ljudima, sa malo drugacijom percepcijom. A to svakako nije kriza, nego normalan ritam stranke koja egzistira gotovo 100 godina. Tito je umro 1980, slava mu, ali show must go on.
pocela plutati SDP ova g**** ko bi rekao da su oni takvi
To je onaj sto je svuko u ravan boracku populaciju dok je bio ministar pa tako rvi 60 posto ima 150 KM a pola stopala ostalo na ratistu.Kaze sta hoces pa 70 posto imaju amputirci potkoljenice.Sve se vraca u zivotu.
Poznat si kao siledžija i krkan. Shodno tvom krkanluku ti i Nikšić, naravno i Lagumdžija toliko ste srozali SDP da mu treba desetogodišnja rehabilitacija.
Sve ce se promjeniti al nermin niksic otici jece dok sdp ne ugasi
Poslije Nijaza Durakovića SDP je samo gusla