Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DOSTA JE VISE NAMETANJA HRVATIMA I SRBIMA!!!
Buduća odluka Hrvatskog Narodnog Sabora: Raspisavanje referenduma među Hrvatima! Pitanje isto kao i u RS! Samo glupi stanovnici Bošnak.stana-23% to ne vide!!!
Rušenje države je i poništavanje legalnih i legitimnih odluka Središnjeg izbornog povjerenstva. Ne možemo se na legalitet pozivati kad kome paše. Ili uvijek ili nikako.
A jbo mamu svoju ovaj gori od karadjica dabogda rak bolovo a lako ne umirao.BOSNA JEDNA JEDINA
Mislim da bi ti bolje le\\ala lopata!
SRBI, JA SAM SPREMAN. I ČEKAM. A u H.A.G Idem poslije dobrovoljno. Inšala.
dabogda sutra zaratilo ponovo i jedva cekam dignute glave opet na banjaluku!
Dodik je napokon oslovljen kako treba, a to je kriminalac i terorista ! ko to nije shvatio u ovoj izjavitaj sporo konta.
Muslima.jmuncici i vi i vasi mentori Amerikanci O.D.J.E.B.A.U.S ! Niko vas nista ne pita ,prema tome gledajte onih vasij jadnih 24% i tisina,jer ce te ostati i bez toga ! Zaboravoli ste kako Srbi biju,na krauj rata je bilo 71% teritirije u nasim rukama ,to ste zaboravili ,jos kad vas Hrvati i opice,bice opet heeeellp bosnia!
Zato smo se i odvojili od Srboslavije zato što niko neće s nama. Odbranili nezavisnost i granice sad neka turski kipar krene u secesiju možda je neko i doživi.
Ulij naftu u stare tenkove, i podmazite stare puske, pa onda hajmo zajedno jos 600 god. u proslost.
Jadni Bošnjaci,mora da je tesko biti ovoliko nezeljen,oni bi jadni zajedno u drzavi sa nama ali nitko vas nece,ne zeli nista sa vama,nitko vas ne voli,izrodi ste shvatate li
Kakav Sandzak da se odvoji.U celoj oblasti samo 3 opstine imaju vecinsko(ne apsolutnu vecinu) muslimansko stanovnistvo,ostalo su sve Srbi.Iz mesta u Srbiji u srednjem toku Drine su za vreme rata proterani muslimani,sto za Sandak,sto za BiH.Busali se oni ce ovo i ono...Preko noci nestadose.Tako se busaju i ovi u Pazaru,kad bi poceli tako u Priboju i Prijepolju(isto Sandzak) djavo bi ih pojeo.
Bez obzira na sve, Rs se polako ali sigurno dokazuje da je genocidan projekat,( a to sumar i zna) i mora da se integrise u Bosnu i Hercegovinu...a reciprocitet vas ceka sa Bosnjacima Sandzaka...Kakva prava imaju Srbi u Bih takva Bosnjaci u Smrdiji.Dejton II ....Sumar to zna i uhvatila ga nervoza a Hrvatska je radi svoje cjelovitosti zrtvovala Bosanske Hrvate...Nama u prilog ide sto najzad odlazi Tadic i mijenja ga Voja Kalasnjikov,sa Tomom Grobarom i Seseljem iz Haga ....Prije ce se priznati Republika Kosovo a integrisati RS i staviti tacka na cijeli balkan .....A Ameri moraju se dokazati da ne mrze muslimane na Bosni....
Dodik je politicki mrtvac i mora ici sa vlasti za dobro svih u BiH!
Šta se svi redom palite. Ova država je napravljena tako da u njoj niti može doći do otcepljenja jednog dijela, niti se može napraviti unitarna država, niti se može ostvariti bilo kakav napredak. Za bilo kakvu promjenu je potreban koncensus, dakle pristanak sva tri naroda, a to je nemoguće. Čak i da Bošnjaci i Srbi odluče da nešto promjene, ne mogu ako se Hrvati ne slažu, pa makar ih bilo 1%. Ovo nije država, nego crna rupa, koju Amerikanci kao njeni kreatori koriste radi destabilizacije Evropske Unije i da dokažu da Evropa ne može rješavati probleme u svom dvorištu. Ovako ćemo se natezati narednih 20 godina dok nekome ne dosadimo i onda će nas ili rasparčati ili baciti atomsku bombu. A do tada će se Ameri ponašati kao kolonizatori u Ruandi. Malo će podržavati jedno pleme, malo drugo, pa onda treće, a mi ćemo se međusobno glodati, umjesto da se obračunamo sa gospodarima. Nezavisna i samostalna država! Ne smijem se. Plače mi se.
U potpunosti podržavam referrendum i prijavit ću se na tender za njegovo provođenje. Predsjednik mi je rekao da sigurno prolazi cijena od 20 KM po stanovniku najboljeg entiteta na svijetu. Pola meni pola njemu. I onda smo se tako lijepo ismijali, nevjerovatno kako je ovdje lako uzet pare