Humanitarna akcija u Tuzli
0
Naida Zukić pobjednica "Trke u štiklama"
Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svakoj bijela koljena od stalnog blowjoba k.u.r.a.v.e tuzlanske, na Balkanu ih nema većih, ko nije pitao, nije ni dobio...ostali jesu jes\' jes\' evo došao internet i u moje selo, znam da je to sve što ste u stanju smisliti pa da vam odmah odgovorim.
polahko koze, slomicete nogu, hehehe
svaka cast za akciju, cilj je super. samo tako nastavite. a vi moroncine, samo se rite. zenske su simpa, i da su se gole trkale ispostujte plemenitu svrhu ove akcije ccc
Ne treba generalizovati,ja sam otisao zato sto sam morao. Dok su se u Sarajevu kahve ispijale i demonstracije za mir arkan upade u moj grad i p.o.k.l.a stotine bosnjackih civila. Alija tad moli J.N.A da zastiti narod,kakva sprdacina,a J.N.A ucestvuje u tome. I sad se nama prebacuje da smo jedva cekali da isparimo. Niko ne zna niciju muku.
Bystander kaze otprilike isto kao i Dijasporac, no njega ne napadate...hmmm sto li? I ne, nisu svi dijasporci iz vukojebina pasa. I kulturna gradska raja je otisla, ostavila vas. Vidis kako je lako generalizirati.
Meni nije krivo na ove dijasporce,neka ih,i njih i njihovog novca i priča,al brate ostavite nas da se rahat patimo,sta mislite da samo vas cekamo da nam kao nesto pomognete???Odjebaus u dalekometnim koracima ;)
trkaca picetina :-))) vrlo pohvalno, vrlo pohvalno !
Kako jadno i odvratno; puno krava na slikama....
hajvanu nemoj da vrijeđasss ,,, ja imam svoje misljnje i to je tako tebi tvoje meni moje, SREBRENICU JA NE DIRAM al sto je tacno tacno je i pola ljudi iz PODRINJA slusa cecu i ostalu srbadju,dabe sto su im nanjeli zlo ,, i nemoj da kenjas,, i nisam se tebi obracoooo .....
@pasa Sta se bolan ti deres tu,pa zna se da su tuzlanke sponzoruse,idi prosetaj malo korzom,idi u romu,covjek iznosi cinjenice. Upitaj omladinu u Bosni da li bi oni sad u dijasporu,pa 99% bi odmah spakovali stvari i kako te nije sramota Srebrenicu da mijesas u ovo mamlaze jedan
e moj dijasporasu da nebi rata ni LUDOG MILOSEVICA nebi ti vidio nikad zupanje, a kamoli BECA,MINHENA i ostalih metorpola,vi ste u džungli zivili ZAFALI SE bogu sto si osto ziv i sto si mogo pobjec,inace da si osto u srebrenickim vukojebinama noso bi na ledjima vrecu brasna do kuce i kupo se iz bokala,, SVI U DIJASPORI KOJI SU OTISLI TOKOM RATA SE KURCE A U BOSNI SU ZIVILI U NAJ VECIM ZABITIMA COBANIIIII
Evo jos jednom da se razumjemo, mi Hrvati smo najveci koljaci ljudskog roda, NITKO ama bas NITKO se nije naklao srba ko mi Hrvati, ponosni franjevci. Petar Brzica za jednu noc 800 srpskih vratova srbojsekom izrezao u Staroj Gradisci. www.jasenovac.org Mi Hrvati smo dali genocidu novo lice. Cime se pametan stidi tu se Hrvat ponosi.
kako nece pobijediti kad ima korak od sedam milja, vidi koliko su joj duge noge
@bosanceros dje si ti?več sam se zabrinuo da su te izliječili
preparirajte je,nabijte joj krpu na glavu i stavite je u muzej alije jer drugoga nemate hihihihihihi
nije bolest sve sto boli! mamlaze jedan, idi cisti wc k\'o sto si i naucio!
@dijasporac pobjegao ti iz sela, al\' selo iz tebe nije! blago gradu Becu, bas se Austrija usrecila s doseljenicima!