Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Normalnoj drzavi ministar policije bi do sada bio smjenjen !!!
Sama cinjenica da oih pet osoba do sada nisu dali izjavu ili dojavu policiji potvrdjuje sumlje i zvanicni izjestaj. To su vjerovatno posljednje osobe sa kojima je bio te noci. Prica da MUP ne moze da ih indentifijuje i privede osobe koje su upoznate sta se dogodilo baca jos vecu sumlju na zvanicni izvjestaj.
https://www.youtube.com/watch?v=tkxXIf9p5NQ Pametnom dosta:))
Od Dodikovog kuma dijete
podrska iz SARAJEVA
mogu misliti kako je teško roditeljima gledati ove posljednje trenutke dok im je sin još bio živ. strašno tužno...
uuuzaaasno.............uzasno......
@ogledalce gledaš voljenu osobu na nekom snimku i znaš da je više nema i da se neće vratiti. jednostavno je oteta od tebe :(
Volio bih i želim da što više srpske omladine koji vole i poštuju nakaradnu izdrkotinu Rs završi kao David Dragičević........SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima, srpkinjama i srpskoj djeci koji vole i poštuju tu izdrkotinu i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
nisam mislila da cu ovo ikada izgovoriti u zivotu...........ali dabogda crko nakarado...
kakav si ti kretenski kreten, i stid me je što ti misliš da si pripadnik moje nacije. Ti si pripadnik nacije umnih bolesnika.
Narod treba da se probudi vec jednom. Sutra ce se ovo isto ponoviti...nebitno jel Banja Luka, Sarajevo, Tuzla, Mostar...Desit ce se vasem sinu, vasem bratu, rodjaku, prijatelju...Nije bitno kako se ko zove i gdje se desilo, bitno je da budemo ljudi i da pruzimo porodici potporu da istina izadje na vidjelo. I svaka cast Slobodanu Vaskovicu. Bio si i ostao hrabar covjek.
Ja bi svog brata i svoje dijete hladno odlezao, oko za oko zub za zub. Dali bi mi 10 godina, izasao bi za 3 godine i ja miran.
Što policija nema ovaj video? Zašto ga nije htjela objaviti? Od kojeg političara je dijete na snimku?
Ima policija ovaj video, ali su prešutili da ga imaju. Čitav plato ispred Boske je prekriven kamerama i na nekim se sigurno vidi ko je