Vremenska prognoza
0
Nagle promjene vremena još danas
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo mene zanima iz kojeg ste lista SVI Vi lektori.. ? nije ovo prvi put da neko ispravlja nešto.... pravi se pametan i pravi ove novinare nepismenim te i blati po sarajevo-x... ? I samo da se zna MUNJE si SINONIM ZA GRMLJAVINU MEDJEDI JEDNI i to je sastavni dio PISMENOSTI ...
preeeelijepe su slike :$ volim kad sijeva :$
fuj,kako sam se isprepad\'o , sad sam iz grada i puce negdje u blizini grom sasro sam se od straha, pokis\'o sam ko mish... a dan je tako bio lijep kad sam izlazio iz kuce.
grmljavina od prije 20 dana... prejako buahahahhahah
znam momke koji su ovo slikali !!! puno su bolji od munja :-D
Naslov ispod slike \"grmljavina u Sarajevu\"...nije valjda da vi mozete uslikati grmljavinu?! Mislila sam da je to munja, evt. sijevanje.
[URL=http://flagcounter.com/more/Y50][IMG]http://flagcounter.com/count/Y50/bg=FFFFFF/txt=000000/border=CCCCCC/columns=2/maxflags=12/viewers=0/labels=1/[/IMG][/URL]
lol jes jes a koliko znam, velike vrucine = veliki pljuskovi i grmljavine, bar lokalno, tako da kako god, nadrljali smo :)
znaci +35 se smatra povoljnijom vremenskom prilikom