Komentari (361)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma hrvatska je gromada od drzave u poredjenju sa nama,sta mi mozemo ocekivati kada nam je vode babin sin,kompozitori,propali kosarkasi,pjevaci i ostala nekvalifikivana bagra
Navedenim zakonom se samo otvara mogućnost stavljanja u promet tih nekretnina, a one i dalje ostaju predmet sukcesije između RH i BiH. Što znači da se mogu dati u koncesiju do najviše 30 godina ili do sklapanja određenog međudržavnog ugovora između RH i BiH. Što u konačnici znači da se ta imovina ne može prodati dok se ne riješe imovinsko-pravni odnosi vezano za istu. Samo bezveze pumpate mumine-klanjače sa Klixa.
Bizone, da ti ja kucu dam pod koncesiju na 30 godina dok ne napravimo medjusobni ugovor.
@Znameniti Budaletino, radi se o imovini u vlasništvu pravnih, a ne fizičkih osoba. Tvoja privatna imovina u RH je i dalje tvoja, sa njom raspolažeš i nije predmet sukcesije.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
kakvih gluposti se ovde moze procitati pa postoji medzunarodni sud koji to lijepo i efikasno rijesi jedino BiH moze to izgubiti ako neki ministarcicbude u talu pa stranka uzme lovu isto kao kontrolu nebu sto komšije uzimaju lovu a mi kao nemamo kadar za to iako je od rata do danas moglo se napraviti dijete i zavrsiti sve moguce skole potrebne za taj posao ali onda ministar i lopovi oko njega nemaju tal
Vec smo je izgubili cik su osvojili ovaj zakon, bye bye milijarde eura...
Nemamo mi političara koji bi branili ovu državu tako da će to proći bez ispaljenog metka. Isto kao što je bilo za tužbu protiv Srbije u Haagu, luka Ploče, Pelješki most i ostalo. Bosna je otirač za sve i svakoga, ne znam kako to ovaj glupi narod ne vidi.
ma laze raja da oni hoce da isparcaju bosnu... HVO-ovci traze finansijska sredstva od BiH koju su htjeli da djele, inace njihova uloga u proteklom ratu je bila ta, da podjele Bosnu zajedno sa Milosevicem sad jos hoce da im Bosna plati. to mi nekako izadje kao da iz cista mira pljunes covjeka, i jos ga trazis odstetu od njega sto si ga pljuno... pa hoce da pregrade prilaz Neumu, peljeski most, nije to peljeski most, to je peljeska prepreka otvorenom moru Bosne i Hercegovine.
Hajmo sad...opleti po Bakiru...
Dino Zoff - zašto bi opleli po Bakiru? On se sam opleo, sam pao i dobro ugruvao!
Ovo je veleizdaja i ekonomska pljačka zemlje, nakon izbora Bakir i penis moraju odmah biti uhapšeni. Bakire LOPOVE ZEMLJA TE NEHTJELA PRIMITI KO BABU ALIJU !
ZNAČI RADI OVOGA JE PENIS ŽRTVOVAN preko Sebije. DA SDA opet zasjedne na vlast sa HDZom, a da Penis bude žrtveni jarac radi prodaje i izdaje BIH koju je kao i babo mu perfidno smislio Sin Bakir !
@kub - pa vidiš da se Čović ušutio ko miš u duvaru. Čeka, hinjski, da dođe do raspleta kod građanske opcije, naravno i SDA, SBB-a i SNSD-a. Svima im gori pod nogama. Nisu baš više pametni šta bi činili. Sada im je: KANDIDOVATI se pa odpasti i nestati ili NE!
bajna demokratija i ljudska prava! a nama spocitavaju terorizam. hajmo sada bleeee, bleee, bleee
SDP i HDZ za koje opozicija tvrdi da izgleda da su jedna protiv druge al su jedna stranka rasprodaju sve. Stare komunjare koje su infliltrirale ove dvije stranke ne samo to neko su rasprodale citavu Hrvatsku. Zivi Zid na sljedecim izborima hoce da pokaze da ce se SDP i HDZ ujediniti, a poznato je da su prvi zakon koji su izglasali u Hrvatskoj da se porijeklo imovine ne mora iztrazivati.U Srbiji komunjare preko delegatskog sistema vladaju drzavom i vode u ambis. U BiH Covic ex komi,Dodo komi
Pišanje po bošnjama....Part 257.
zabrana uvoza HR proizvoda dok se slucaj ne rijesi u nasu korist
U tom slucaju, pomrijecete od gladi.
ma cisti kriminal..... budalu po kratkom postupku u zenicu da malo razmisli....... a sve ovo zajedno nema veze ni sa nacijom ni nicim.... cisti kriminal.... bas me zanima koliko je ljubic na ovome zaradio.....
Eto srabovnici Bih koga ste birali, nesposobne kretene......... oni su zaradili na ovome.....
Ode nas vanjaki wc na otoku hvaru u :(
BOJKOT hr proizvodima. BOJKOT
bojkot hrvatski kanadera kad se ovo ljeto zapali šuma i beiha. svi bošnje koji rade u hrvatskoj također bojkot
I mi ćemo bojkotirat vaše.... čekaj, koje? ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Besramne usrase