Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I njima treba udarit tarabu preko Neuma i vozdra i zivio !!!
82blade Samo ce ubrzati gradnju peljeskog mosta
@gooUser1589158311 - onda ćemo doći do toga da će vam najkraći put u zapadnu Evropu biti preko Srbije i Mađarske. Za sve postoji odgovor.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Zapamtite samo da nam hebeni tranzit ne bi ni trebao da nam je SDA napravila cestu preko Svitave. A reciprocitet - presmijesno, taj film necete gledati, nasi domaci Hrvati to nece dozvoliti, a vrlo vjerovatno ni Srbi. Ali opet kazem, sve to samo imamo zahvaliti SDA.
namrisali paradajz u gepeku i truhlu paštetu i odmah curik....... :(
Posljednje cega se sjecam bio je cirkus u Hadzicima 😁
Bravo gdjo Turkovic. UZP razumije samo jezik sile. Bravo casna gdjo, a ujedno ste rijetki ministar koji radi. Respect!
hocel taj tunel do Neuma
jeebbbbeee lud zbunjenog
Samo BiH nije zabranila ulazak Amerkancima na svoj teritorij Amerika pamti vec se o ovome pise zvanicni dokument vidicete obavjestenje za koji dan nama treba NATO a ne EU.
Hrvatska ne želi da BIH građani Bošnjaci ulaze u Hrvatsku to se zna već 25 godina sad se svi ko nešto digli oko ove teme Turska uspostavila ponovo avio sabracaj između BiH i Turske jeftinije sa Avionom u Tursku na more nego u Hrvatsku sa autom. Tu je i naš Neum sta bi neki iz okruženja dali da imaju Neum.
Glupi BOŠNJO pravac Svitava i riješen problem. Ionako nikad nisam isao preko grane do dole. Nesto mi fino pripaliti jutarnju buksnu dok dolazim laganice kroz brežuljke i livade
Latinska hinjava posla. Ono, moze naravno, sve u redu, nikakvih problema nema....a onda na terenu taraba. Ti ljudi jednostavno NISTA ne mogu onako otvoreno, koegstintentno, jasno. Samo hinjaluk. Kao ono 'Mi ne tucemo migrante' a oni krvavih glava, slomljeni i opljackani
Hrvatska je nažalost u pravu ovaj put, jer nije njihova krivica da je narod nepažljiv i broj zaraženih koronim je u ekspanziji. Izvesti vojsku na ulice, kovati vrata, smanjiti infekciju, pa ćemo na remo laganini.
Uvesti reciprocitet, samoizolaciju ako uđu u BiH i zabraniti prolazak kroz BiH
Imaju mi roditelji vikendicu na orebicu. Bez problema sam prosao granicu sa BH pasosem
Nazalost dopustamo sebi previse, Hrvatska vise treba BiH nego obrnuto.
Ovo je jednostavno nedaju nam kroz Hrvatsku treba im vratiti istom mjerom i bojkovati sve što je hrvatski proizvod ništa ne kupovati kad su ovako bezobrazni pa nek prodaju u EU, ali malo sutra će...
Ja vjerujem nadležnim i odo' na Boračko preko Izačića.