Halilović o izjavi Špirića
0
"Nadam se da je u pitanju nesporazum"
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve vas treba pošutati jer godinama ništa ne radite osim što zaluđujete narod i lagodno živite od buđetskih nezarađenih plata.Da imate imalo morala i ti Haliloviću i ti Špiriću podnijeli bi ostavke kao i kompletno vijeće ministara.Ali moral za vas je strana rijeć.Sram vas bilo strvinari.
safete, bio si lijen. najbolje je da odes sam i izbjegnes blamazu
I ovog mi je hlipte vala dosta. Veceg sline nisam u zivotu vidio i ono neki ministar puuuuu nam drzave.
safete, kad te narod kritikovo ti sutio, biva boli te k..rac. a sad kad te srbin sutno cvilis ko p..cka harisova
@U Tant, ne pričaj gluposti, ako je iko neradnik, onda je to Špirić! Ko godinama opstruira rad Vijeća ministara?! Ko svaki zakon koji bi eventualno mogao ojačati BiH kao državu neće da stavi na dnevni red?! Malo se informiši o Ministru, pa onda komentariši! Čovjekov jedini grijeh je što je u pogrešnoj političkoj stranci!
Smijenite neradnika gospodine Špiriću !!!