Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prodali se sindikati, sve škart
sta je bilo sa namjestenim konkursom u GP BiH poslije hapsenja Rejhana.
cuj kako 200policajaca×20milja za ove sto su u foteljama, sracunaj brada nije da se ne isplati
Ne razumijem zašto je tolika hajka na policiju,vojsku, i ostale bezbjedonosne službe u BIH. Čitam komentare i ne vjerujujem da mrzite te ljude. Zašto? Pa i oni su ljudi, hrane porodice,razboljevaju se,rade noćne smjene,dolaze u odvratne situacije. U čemu je problem? Zar nemaju pravo da se požale na uslove rada. E čuj napusti ako ti se nesviđa,uhljebi, ovakvi ,onakvi. Čemu tolika mržnja?
Lopovi na granici
Policajac ne smije štrajkovati. Ako mu se ne sviđa samo napusti i mirna Bosna. Ima ko hoće u prekomandu.
Drzava koja nema granice ima granicnu policiju... Komedija
SDA izdajnička stranka Bošnjaka
koliko pametan potez jer to povlači plaćanje prevoza do radnog mjesta...
Radim i ja 200km od svog prebivališta pa sam sretan i zadovoljan što ga imam, i što je velika privilegija kada se vidi kako teško prosječan gradjanin živi. Gospodi teško što mora vozariti i što im neće biti sve pod nosom. Ako vam se ne svidja gospodo postoji sporazumni raskid ugovora o radu, pa onda radite u mjestu prebivališta gdje vam je volja. Privatnici vape za jeftinom radnom snagom.
Vječiti rivali vječitih rivala.
Nacrt, između ostalog, pogađa službenika GP BiH jer predviđa i da policijski službenik može biti interno premješten na drugo radno mjesto istoga čina unutar policijskog tijela BiH, koje je udaljeno do 80 km od njegovog mjesta prebivališta i trenutnog mjesta rada Oni bi da rade u graničnoj a da im posao bude ispred zgrade ccc