Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AHAHAHAH dobraj je ovaj M:osnjaci nista dok zube nepokazemo HAHAHAHAAHAH nemoj matere ti haahah ionako ste svi zvaljavi i krezubi ahah koje zube ahahah joj koji vic ahahah
Nekad insanu moze biti muka kada procita tekst o zasjedanju Skupstine RS. Moramo priznati da to kod njih funkcionise.
Sulejman Tihić u Skupstini Republike Srpske, 1999. godine: \"Realni posmatrać koji prati nas rad ne može reći da smo mi destruktivno djelovali protiv interesa Republike Srpske. Da smo tako radili, ne bismo glasali za vladu Milorada Dodika. Zahvaljujući nama, ta vlada i danas postoji, a upravo zahvaljujući tome očuvana je i Republika Srpska. Da je ostalo ono stanje sa vladom SDS-s, stavri bi se zaoštravale, a međunarodna zajednica bi u tom slučaju povukla neke radikalne poteze koji ne bi bili u interesu Republike Srpske. Ja ne znam kako neko može izvesti zaključak da ne radimo u interesu R. Srpske, a mi smo godinu i po bili toliko konstruktivni da nismo ni tražili učešće u vlasti. Nađite u svijetu neku političku grupaciju koja čini trećinu podrške vladi, a da nema nijednog ministra, ni zamjenika, niti nekog načelnika u nekoj sluzbi ili ustanovi ili direkciji te vlade\". lijepo evo jos jedan primjer ko najvise picini za genocidnu tvorevinu!!!!!
@@Pipo TREBA ovo pitanje stavit pod hino ko glavnu tacku predmeta i Bosnohercegovacki lideri rebaju trazi sastanak POD hitno s visokim predsavnikom G-on Inzkom da se OBJASNI i RAZJASNI za sva vremena pitanje o drzavnoj \"CJELOKUPNOJ\" imovini na svakom nivou i da nema prisvajanje GT-e bilo kakvih teritoirija ,nacionalnih parkova id...NE CEKAT vec pod hino SVI POLITICARI koji se osjecaju Bosnohercegovcima TREBAJU uzet ZAJEDNICKI stav i trazit od OHR-a JASNE poruke i obecanja da se BiH-e nece rusi VEC JACAT! Dat do znanja za sva vremena da nece bit rusenja, pljacke na bilo kojem nivoa, BiH-u TREBA spasava, vrijeme je da SVI BOSNOHERCEGOVCI ustanu!!!! Haris Silajdzic nek bude inicijaor a vidje ce ce se ko je Bosnohercegovac!ZNAMO unaprijed al nek se Bosnoherceogvci ZA SVA VREMENA odvoje od IZDAJICA i rusitelja BiH-e!Vidjeli smo prije par dana zakon o referendumu u GT-i i reakcije!!!!!BiH4EVER!
2. Ovaj OHR-ov popis, količinski ne obuhvata svu državnu imovinu, već samo 1,27% od ukupne državne imovine BiH. Podsjetimo da država BiH raspolaže sa 51.209,2 km² ukupnog prostora. Od toga je 51,197 km² kopna i mora 12,2 km². Prema zvaničnim evidencijama, od ukupne površine BiH 54% ili 27.652,96 km² je državna svojina. Prije pretvorbe 1994. godine, zvala se društvena svojina. Po popisu OHR-a, u Aneksu A, ukupna popisana imovina iznosi 351.076.398 m², što u kvadratnim kilometrima iznosi 351 km². Opsirnije na ovom linku: http://www.dnevniavaz.ba /forum/viewtopic.php?f=2 & ;t=6621 Moze li netko vise o ovome?Znaci na demokratski NACIN dijeli se DRZAVNA imovina BiH-e???i to ce bit KRAJ nasoj drzavi BiH-i,dal su svjesni Bosnohercegovacki politicari i gradjani STA im se priprema?BiH4EVER!
PAZNJA svim Bosnohercegovcima: 1.1 NEISPRAVNA DEFINICIJA DRŽAVNE IMOVINE Dana 23.12.2009., OHR je predao popis državne imovine države Bosne i Hercegovine, koji treba poslužiti da se izvrši planetarna prevara Bošnjaka i svih ostalih kojima je stalo do opstanka države Bosne i Hercegovine. Kako? Počnimo redom: 1. Uvidom u popisni materijal OHR-a može se konstatovati da OHR-ov popis, prema vrstama kultura, obuhvata sve vrste zemljišta koje su se našle na popisanim prostorima: šume, livade, pašnjaci, prostori pored zgrada i dvorišta. Ovo je izuzetno bitno zbog onih političara iz vrha stranaka i njihovih nazovi-naučnih radnika, koji su tvrdili da šume, livade, pašnjaci i sva prirodna bogatstva, ne spadaju u državnu imovinu, već da su to \"javna dobra, a ne i državna imovina\", kako bi prevarili svoj narod!BiH4EVER!!
Svakoga dana u svakom pogledu Republika Srpska sve vise postaje Republika Dodicka. Na kraju ce sve sto postoji biti u rukama Vlade na cijem ce celu sjediti Mile. U isto vrijeme narod sam sebe pretvara u bezlicnu masu robova. Put u sretnu buducnost, nema sta.
bosnjaci nista dok zube ne pokazemo ovi jadovi sto nas vode prstom ne mrdaju
DZaba ti se Pipo buditi ovo je politika medjunarodne zajednice i Srbije koju samo provodi Ronhil . Zakon postoji o drzavnoj imovini gdje je imovina drzave BiH.Picko je pokrovitelj BiH politike i on ovo forsira da predje na entitete.Dr.Silajdzic nikad nece pristati na ovo dok dodov jaran Tihic ce objerucke prihvatiti.
Znaci tacna ja izjava Kusturice da ce on uzeti i gospodariti Nacionalnim parkom Sutjeska kao i na Mokroj gori. Jos jedan dokaz da Dodik radi onako kako mu Kostunica i Tadic narede. Dodice mozes kako hoces ali znam do kad ces.
Evo pocinje uzimanje drzavne imovine i pripajanje entitetima, tj, \"nacionalni parkovi su dio teritorije i drzavene imovine-drzave BiH-e\"!!!!! PROBUDITE se Bosnohercegovci -reagujete na vrijeme, PRIPREMA se kraj BiH-!!!!!!! GENOCID TVOREVINA PRISVAJA sebi teritorije BiH-e!!!Pa zar u BiH-i NEMA PRAVNIKA i OBRAZOVANIH LJUDI KO I PATRIOTA da se obrate Visokom Predestavniku i pogledst sta e u ustavu BiH-e???? BiH4EVER!
prodat prodat prodat poslije mene potop