Pod istim krovom
2
Nacija u finalu
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da se fatamo posla...sve nam je od od besposlicarenja...ima posla za one koji hoce stvarno da rade...onda ne bi lijecili svoje najdublje komplekse najekstremnijim banalnim izrazavanjem preko ovih rubrika za komentare...ili bi? A mozda mi fakat uzivamo u tome?..ili je to samo par pojedinaca sa razlicitim nadimcima?
Buric i nije neki pisac sto jest jest.Ipak nije se tesko sloziti sa njegovim pogledom. Prije svega Seric je jedna vucibatina a slicnih njemu je u BIH mnogo. Jedno pricaju zapadu, drugo pricaju arapima, a trece pricaju seljacima po bosanskim selima. Naravno on je rijetko kad u tim selima ali tamo su njegove kopije. Otisao Seric, doci ce Seric II. Bosnjaci su dopustili da im arapi kroje sudbinu.
Jadan je onaj narod kojemu je vođa vjerski poglavar! Uvijek ćete biti zaostali u odnosu na europske susjede.
za sve bolesnike koji tvrde da posoji bosanskohercegovačka nacija PREPORUČUJEM DA HITNO POTRAŽE PSIHIJATRA.....u BiH postoje tri konstitutivne nacije:Bošnjaci, Hrvati i Srbi te ostale manjinske nacije.....Bosanac odnosno Hercegovac su regionalne odrednice isto kao što je u hrvatskoj slučaj sa regijama:Slavonac, Dalmatinac, Istrijan
Trebalo je u drustvenu imovinu pretvoriti u privatnu a poslije rata medunarodnu pomoc koristiti kao licna sredstva, okruziti se \"patriotama\" i uz plast \"patriotizma\" dugo ostati na poziciji gdje se legalno bavi kriminalom. Narod je ionako emotivno nagao, vjeruje u mitove i legende pa i nije problem s njim manipulisati. Mozda se varam ali cesto se potvrduje da je tako.
Svaka čast Ahmedu Buriću. @moke: ja zbog tvog komentara pročitah citiranu rečenicu isto pet puta i nikako mi nije jasno šta ne razumiješ? Funkcionalno nepismen?
Dragi Ahmede, pa zar se ovako sastavljaju recenice? \"Zašto se podigla tolika medijska pompa oko sheme koja je, navodno, procurila iz OHR-a, u kojoj su, kako se navodi u Globalu \"svi vični Bošnjaci\", ma šta to značilo?\" Evo citam vec pet puta i nista ne kontam.
Postoji BosanskoHercegovačka NACIJA...... a tebe to ne treba niti da interesuje osim u smislu komšiluka..... drži se Hrvatske NACIJE......
Svaka cast Ahmede
Buriću svaka cast. Kapa dole
Koja NACIJA Ahmede Buriću ???? Ja i ti NI U KOJEM SLUČAJU NISMO ISTE NACIJE !!! Valjda si mislio reći da se NOGOMETNA REPREZENTACIJA BiH PLASIRALA ili ti ga po bošnjački fudbalska selekcija kvalifikovala.. koliko mi je poznato ne postoji BOSANSKA NACIJA
Mama ti kaki prostak jedan vlasko-smrdljivi.Operi si smrdljivu guzicu mojne samo papirom.
A još nije spomenuo Burić sramotnu upotrebu genocida u svrhu zaštite ličnog interesa i kriminalnih grupa. Cerić je svojim istupom stao uz bok Dodiku i još jednom pokazao kakva je sprega fašizma i kriminala na djelu u Bosni.
Doslji divlji i istjerali pitome
dobro jutro,Kolumbo...