Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel autobiografska, ono kako se od pekara preko profiterstva i pljačke bidne načelnik nacista - ne brinite, svjetla su davno ugašena
I, ti zica zarko, ne zaboravi da je Republika Bugarska. prva drzava koja je priznala nezavisnu BiH. To momce ne zaboravi nikad. Znali su Bugari sta je srbija i koji su to ubojice. I to bas Bugari od kojih vam je strah i danas u petama. I procitaj malo knjige, da saznas malo vise. Onih matrih sto je ostalo po srbiji i dan danas ne spavaju kad im spomenes Tutu Bugarina. I bas razmisli sto niko ne htjede ostati s srbima . Cak ni drugo oko u glavi. Ameri cio zdravi svijet oslobodi Kosovo nakon srbijanskog istjerivanja, egzodusa, preko milion,2-3 stotine hiljada ljudi. Uz zlocine koji se i dan danas sude u sred Beograda. Pokazi pasos u Europi. Nemoj da ti je krivo kad vidis da psa mnogo bolje tretiraju od srbina, tako ti je to moj vrli zico. Znaci Zivila Bugarska!, a vi prijatelja nemate nigdje isto kao NJemacka 1945.
Kina, onolika drzava, prelazi na latinicu. Ovde, na klix-u pojedinci nazor guraju cirila i metod.. Skoro mi unuce pita koje je ovo pismo i ako ga znas prevedi mi. Znam dijete, al ovo je pismo onih nepismenih i genocidnih is to znam, necu ti prrevesti. Tako da vi se ne trudite plaho s guranjem vase cirile ako mislite da vase misli budu procitane u Europi gdj vec i unucad pricaju naravno uceci u skoli po 4 obavezna jezika. A prvi je maternji, bosanski. Sto cujem da u segregaciji u genocidnoj, djeca nemaju to pravo. Pa se malo pozababavi s tim problemom ako hoces da ja unucadima prevedem sta si htio reci.
Ja sam bio u Varešu.