Komentari (210)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sta.? Moses proc citavu evropu, deset razlicitih zemalja i jezika i niko niti te gleda niti pregleda,ali kod nas eto, isti narod, ali moraju da se pregledaju vise od ovih migranata. To ti je to, kad ti kojim su otvorene granice, odredjuju nama, da zatvaramo svoje granice.
@AntiKontraDepresije pa nije bas tako kako ti kazes. Moraju prvo poternicu preko interpola, pa tek onda moze ovaj iz portugala da vidi ako je neko trazen od policije. A granice prelaze bez prelaza. Znaci eto neki svedski 'sejfic' naprimer pregazi tako dve devojke, i on slobodno moze od svedske da prodje u dansku, pa njemacku, pa gdje god, nema granicnih prelaza.
@AntiKontraDepresije pa kako će traziti informacije i lociranje gradjana ako je otišao iz svedske do portugala i prošao sve te granice a niko ni ne zna da je stigao u portugal posto ni na jednoj granici nije bilo pregleda? Ajd mi to objasni. Kako ce oni znati da je bas ta osoba otišla bas u portugal?
Najbolje da napravimo zid 3 metra visok i kanal pored mininum 2 metra dubok. Naravno sa nagaznim minama po dnu.
Malo je tri metra, trideset bi bila 'nako mjera..
Cijela sr gotovo sve proizvode uvozi iz Srbije bez carine....
A imal đe da se pređe iz Kaknja? Il Sarajva? Il Zavidovća?
Osim vikendom kad se igraju lige petice, patrole su malo manje aktivne :) :)...a sto se tice ovoga, skrecu paznju sa neceg vaznijeg, sace se kao posvetiti ovom problemu i kao rjesice nesto...mi zadovoljni
Osim vikendom kad se igraju lige petice, patrole su malo manje aktivne :) :)...a sto se tice ovoga, skrecu paznju sa neceg vaznijeg, sace se kao posvetiti ovom problemu i kao rjesice nesto...mi zadovoljni
⚜️PENTAGON "ČEŠLJA" VOJNU SARADNJU SRBIJE I RUSIJE: Pod lupom svo oružje koje su kupili, ali i saradnja Republike Srpske sa Moskvom😂😂😂
@BhKaucossi ma kojih 23, broj 18 je više realan.
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Načelniče što nisi kiklop pravi :)
Ukinuti granicu sa Srbijom napraviti slobodan protok trgovine bez carina
@BhKaucossi 😄🖕 serbs will disappear
@BhKaucossi šta da ti je dobra u maame P!cka ahahhah
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kod nas je sve vrlo moguce i cak i ako se desi prihvatljivo
Dovoljna mi je slika nacelnika da znam kakva je opstina.
Nije ni cudo kako se mnoga roba prokrijumcari i prevuce na crno
@JeanClaudeVanDamme oćeš neki novi film uskoro il si i ti omatorio previše?
Najbolje bi bilo da se otvori provalija između BIH i agresorske srbije, da se prekine dotok zla od vječnog neprijatelja.
@BhKaucossi⚜️ Zmija se u glavu gnjiječi!!
Iz goreg u jos malo gore 😂