Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hebiga prestade ti biti legitimni Hrvat
Svaka cast gospodine 😘
prozor ipak nije jos pao
KONAČNO NEKO DA KAŽE JASNO I GLASNO DA IH ČOVIĆ GUŠI. NAMETNE RETORIKU I NIKO NEMA HRABROSTI DA NAPRAVI OTKLON U SUPROTNOM PRAVCU (NEĆE BITI NJEGOV HRVAT ILI ĆE GA ČAK PROGLASITI IZDAJNIKOM), A REZULTATI BI BILI PUNO BOLJI. KAMPANJA NA NJEGOVOJ MATRICI SE U STVARI RADI ZA NJEGA, A KOALICIJA SA NJIM JE OPET NJEGOV USPJEH I JASNO BENEFITI.
Sad si i ti Hallal hrvat!!! E sad da cujemo ujkane kako pljuju...3,2,1...sad!!!
Zašto bi neko pljuvao,molim obrazloženje
@Pupak2 Zato što su poznati po tome?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Katolibanci se nemogu!
Poskok.info - Ivan Šušnjar . To je budućnost HZHB - HDZ - 1990 - 2019 - 4129 .. To je HDZ 21. I 25. Stoljeća . Na tome treba raditi . Dragan Čović je govorio o informacijskoj strategiji hrvatskog naroda u BIH . Danas se politika vodi elektronskim putem ( sutra telepatskim , prekosutra neće više biti ljudske potrebe za politikom ) . To ne mogu ostvariti osobe koje je vreme pregazilo i kojima je zub vremena korodirao psihu i kosu .
To danas mogu ljudi poput Nina Raspudića - Raspućina , pandana Emira Suljagića -Sulje ... Inshallah ... Dogodine na Marsu !!!
Ima doduše jedan moj prijatelj , koji je sebe svesno naterao da odraste ranije . Šteta . Svako vreme nosi svoje breme i lepotu . Mogao je za 10 godina da bude stožer hrvatske politike u BIH da je poslušao biologiju a ne silio psihološku evoluciju . Knezović mislim da je ...
Murinjo propo
Bravo da ima i ovakvih politicara ali oni nemogu nista od ovakvih fasista kao sto je COVIC
@KVIKK ne mogu kad ih preglasavate pa se moraju skupiti oko covica ili crnog vraga..svejedno je samo da se skupe da bi mogli kako tako odgovoriti muslimanskom fasizmu i unitarizmu.
Isto je to sranje,samo drugo pakovanje.
E što si.bio Hrvat bio si. Sad si Alijin hrvat koji radi protiv Hrvatskih interesa.
HDZ UZP Nazi kletofašistički bosanski katoliban ⬆
Ivancevic nece u koaliciju sa komunjarama, bravo ljudino, tvoja politika i tvoji narod ima svjetlu buducnost. Pozdrav iz Hercegovine
S Čovićem ni u Crkvu HSB
ni u šumu
Pa gdje ces bez Covica, sad c3s biti proglasen izdajicom Hrvata i neHrvat ako nisi za HDZ. Isto ti je to kao i kod nas Bosnjaka, ako nisi SDA onda si komunjara i antiBosnjak si...Pozdrav i maskuz selam iz Hamburga za moje prave istinite SDA Bosnjake. Zavidim vam vasim patriotiznom i hvala vasem a Bgm i mom sultanu Bakiru sto me je zaposlio u Hamburgu!
Isti Emir Hadzihafizbegović , iz mlađih dana..
Koaliranje sa Čivićem, samo vadi Čovića, a sve ostale gura na dno