Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bog me ubio ako je ovo normalno. Ovo ni u Staljinovo doba nije ovako išlo
ko je ovde lud,zna se ko je najluđi....Humanista
Kako on dobio , pa nije on iz stranke u kojoj smo mi??
Kakvi li su ostali kad je ovaj najbolji? !!! To je onaj stručnjak što sadi voćke po magistralnom putu !!!!
Kad je Gojer odbio da mu da dvicu za ovo, onda nema dalje. Dobro reče psiholog, sljedeće godine da dobije još Ibro Berilo iz Trnova, i onda preći na privredne subjekte...npr. vlasniku Čevabdžinice Željo...Ima Šain para, ali ne znam bi li popušio foru
Jadni Šurlan, nije nikome drugome mogao da proda ovaj čemer od priznanja. Nuđeno je mnogima, ali eto, prodao je šuplju ovom čovjeku koji je neki dan gađao stolicom svog kolegu na kantonalnom skupu SDA. Jadni humanisti, jadne nagrade.
sjo..politicka elita memic, casa, esko, budnjo, berilo...haha. ma mi smo fakat goli k...c.
JEL TO ONAJ ISTI HUMANISTA STO JE FIZICKI NASRNUO NA KOLEGU PRIJE NEKI DAN NA SJEDNICI GO SDA ???