Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
blokiraj podrzavam
hrvati brane bosnu.. od zagusenog saobracaja.. doso i taj vakat :D
Par-Nepar je rješenje problema za Neum!
Pametan covjek sta da hitna mora intervenisati, kuda ce proci?? Pre dve god 2 sata sam isao kolonom ni kilometar duga.. Bolje ugasiti granicni prelaz nego svaki dan isto sranje.
MENE JE STID STO MI JE BABO IZ BOSNE,VI STE DOLE NAJVECA STOKA
@SVICARSKA2017 da Bog da nikad ne dosao u BiH!, seljacino zatucana sto si naucio par rijeci Bosanskog jezika.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zašto ne postavite granicni prelaz, na put kojim se dolazi sa svitave ? Jes da bi to izgledalo kao da je neum pod hrvatskom granicom, ali ne bi bilo guzvi...
Pa nije bilo granicnog prelaza do 1992-e, sta se sada bunite. Trazili ste, gledajte...
Uvesti trajektnu liniju u vrijeme turisticke sezone tamo gdje ce biti most i problem rijesen. Jedni preko Neuma a drugi na trajekt dok ne zavrse most.
podrzavam
Pa o cemu ovaj prica,ja koliko sam vidio dole svi imaju putovnice i ne osjecaju se kao drzavljani BiH. Dok ne skontaju da su u BiH,i ne pocnu to cijeniti ko ih *ebe .
okorjeli ustasa
ma hoce decki cestu, nema to veze sa cepovima niti patriotizmom. sad kad se napravi peljeski most koji su podrzavali nece biti cepova.
hrvati ne shvataju koliko problema prave zbog svoje bolesne potrebe da dokazu kako su deo evrope osnovni princip te njihove unije je sloboda kretanja a ne izivljavanje na granicama
a sta mogu poduzeti?
Ebiga sada ranjeni radnici te blokade koriste da ustraju u svojima pravima evo sada i nacelnika kolovodje da blokira saobracaj. Trba poslati specijalce na sve one koji blokiraju saobracaj ima drugih nacina da se to rijesava.
Na Čepikuće prelaz, pa na Pelješac
Neznam sta ga tamo ima kontrolirati
blokade svake vrste poerzavam, pa tako i ovu
Kako to da "nositelji evropskih vrijednosti" ne mogu u Evropu bez ikakvih isprava?! Zar nije Evropa "spoznala" njihovu vrijednost protkanu kroz "tisucljecnu povijest" kao bosnj.., pardon "evropskih" skut.., pardon Hrvata iz BiH? Pa ljudi moji ovo je za suda pravde!
Unutar Schengena ti ne treba pasos.
Ja na svintavu, 20 marki busom, gospodin!
pravi si gospodin