Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi ste bili oni koji su najglasnije i davali te crne prognoze, nije do Pelješkog mosta, nego do toga što Neum ima jednu cestu, nešto malo kamenja i to se zove "plažom" pardon, imamo i MOL! Nemoj da se zavaravamo da je Neum neka destinacija, Neum je sve osim "more" , hvala Bogu pa ga imamo, ali smo ga definitivno uništili "planskom gradnjom".
Povrh svega toga, ono papansko sijelo i svaku večer nekakvo kolo se igra, i očekuje se da stranac dođe opet tu, od zagađenja i zagušenja pa nadalje. Jednom bio, nikad više, CG/Albanija zakon, ko nije bio, neka ide, Albanija je čak i jeftinija, samo što više goriva potrošite. Pogledajte cijene i vidjećete.
Ja ja, bio si vidim, što ne mogu na rende kora, evo smještaj za mene i suprugu 11 dana 310 eura, o čemu mu pričamo? Ja rezervisao nema ni 7 dana za Albaniju, ne može se mjeriti. Šuti majke ti, pojma nemaš nisi mora vidio očima.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kanalizaciju i oborinske vode treba riješiti...
Kao i parkinge, pjesacke staze i ostalo
Samo u lijepu našu preusmjeriti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ko još nije shvatio, kako god to načelnik pokušao upakovati činjenice su jasne. Sezona 2019 je davno prebačena u zemljama i destinacijama sa kojima bi se turizam u BiH trebao porediti. Usred sezone u 7 mjesecu kapaciteti su 85%, dok je prije sve bilo praktično iznajmljeno, ono što nije bi se iznajmilo u zadnji čas. Van sezone je pad bio blago rečeno 90% i dosta objekata je bilo zatvoreno od 11 mjeseca.
doso prvi put u tursku i vjerovatno nikad vise....ja konto turci imaju neku vrstu patriotizma....a oni sve rusima nagodili....u kemeru niko te na turski pozdravlja nego na ruski....furaju samo njihovo...to me bas sokiralo...komotno sam mogo u moskvu....
Ti si pravi glupko, pa ruje su njima glavni gosti. Mi im dođemo kao u tragovima. Šta si drugo očekivao?
Naša najveća glupost je što smo odustali od Sutorine
Meni je Nehum bolji od havaja,odem u bingo uzmem dvoguzlu tuzlaka ponesem tevsiju pite metnem pridase,noge u more niko mi riječ nerekne,jebeš more ako se moram nješta ustručavat obazirat gledal me ko prijeko
Lijepi naš Neum, koliki nam je neka je. Koliko država nema kapi mora.
U Hrvatskoj digli cijene u nebesa, pa i Hrvati dolaze u Neum, more svugdje slano...
Nemoj se zavaravat, iz HR rijetko ko dođe u Neum, čak i lokalci idu u HR. I ne vraćaju se. Neum je destinacija samo Bošnji jer je u istoj državi, jer za HR treba pasoš, skuplje je i čeka se na granici. Idioti u Neumu nemaju kanalizaciju u onolikom turističkom mjestu, ni oni očigledno ne gledaju na Neum dugoročno ni da će im djeca tu ostati.
Trenutno sam u Neumu, nisu tolike guzve
Dok je Bosanaca nema crne prognoze za Neum načelniče 😎
Ovaj Neum je mogao biti Monte Carlo ali urbicid je učinio svoje.
Ima li Komsica gdje? Jel ziv covjek il jos uvijek prima 6 milja za nista.
95% turista dokazi preko Stoca
Pa načelniče pošto neznaš razlog da ti objasnim. Turisti su navalili u Neum zato što ste na istom moru 3 X jeftiniji od Hrvatske . Zato je u Dalmaciji poluprazno.
Mene Neum nikad vidjet neće.....
Neum je nama najljepši. Godinama ljetujem u Neumu sa osobom sa hidžabom i nikad ni jednu ružnu riječ niko nije rekao. Tu je i hrana koja nam je dozvoljena i lijepo se brinu da nam ugode. Gužva na glavnoj plaži jeste, ali uvijek se može naći kutak za nas, ako ne na obali Neuma, ima poluotok Klek. Lijep i čist i dovoljno odmaknut od gužve.
Gore je prosao Trpanj zbog otvaranja mosta...