Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadna li je općina u kojoj su kolovođe ovaj Avdić, i propali pjevač Stambolić, naravno uz Lemezana. Kad ih spojiš ne možeš dobaciti do iq 100.
Opet plaćeni članak i brišu se komentari. Šta ćeš ti ovdje Samiru Avdiću, do juče si na sva zvona bio protiv ovoga?
Memić je ipak bio konkretniji, prodavao zemlju Arapima, dozvolio gradnju kuća u vodozaštitnoj zoni... Zato je sad ambasador.
samo ti zavrsi prugu i tramvaj .Steta obecao si da ce 2022 krenuti trolejbus za Vogoscu nista.Adnane Steta zbog svojih obecanja ces napraviti najvise stete na izborima SDP u. Postao si od simapticnog ministra naomrazenija osoba u u gradu.
Sve bi bilo OK" da je tu neka Fabrika da se moze ici na poso zaraditi podici standard da se razvija lokalna zjednica i da se ne zaduziujmo Mladi " Ambiciozni zeljni dokazivanja guraju nas u Dug ....bez jasne vizije razvoja Tako da su ovi momci vec u stratu izgorili u nastojanju da postignu povjernje !?
Sta sam jada vidio hodajuci po njemu,jebi.a,to sad niko ne prizna niti postuje,dosta muke je zado manevarskim bataljonima uz Igman niz Igman,blago onima koji to nisu prezivljavali.
dok se maneken i steta bave sporednim stvarima ,postavljanjem sijajalica i asfaltiranjem ulica ,za to vrijeme mu mjestani Ilidzanskih naselja dobijaju vodu u cisternama i udisu fekalalije od nerjesene kanalizacije u Butmiru,Rakovici,Misevicima ,Osjeku i drugim naseljima Ilidze
poznat odgovor trojkasa : sto im Memic nije uradio ... bas iz tih razloga je i izabran Muzur ubjedljuvo i za hanan dvije godine mandata dokazao da je 10 puta gori od Memica u svemu ,slago raju za sve
Jedino ako ti tako kazes…