Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ja sam poslao vasoj redakciji mail o serijskom prevarantu iz Doboja, Nedžadu Biseru i njegovoj suprugi Bedriji, koji zive u Austriji i koji su me prevarili za 110.000 Eura. Varaju medjunarodne fondove, odrzavaju seminare i obmanjuju narod o navodnom zaposlenju gdje se niko nije zaposlio. Posjeduju firmu Optimo u Zenici, Euroreal u Umagu, Austrofon u Tuzli ... Svijet je pun lopova i prevaranata.
gdje nadje onih 700km,pa mogao je to zaokruziti na 22.000
Inace je 22. Ovo je snizenje bilo.
@bosnavazda 18 500 + pdv, to ti je to!
Ovaj ćelo je u početku mandata ovosadašnje funkcio u startu skrnavio funkciju, kršenjem sukoba interesa, zna to čiča, da bar hoće pročitati da ga makar adrenalin "opuca" ako ništa drugo, čisto radi napomene, uredjivanje opštinskih prostorija, prostorija kalesijskog vodovoda i kanalizacija i čega sve još... Eto, to je čiko sa slike 100%
O moralu ovoga ćele sa slike bi se imalo pričati danima, ali to je opet privatna stvar, nego čiča sa slike je potrošio na 100 000 KM gradskog vodovoda, tjerajući mnogo puta portire da skidaju blombe itd, pljačkao potencijalne kupce, pljačkao skladišta u toku agresije, varao kako je mogao i danas dan to radi čiča milioner.
Pih!!!
Jel' to čiča sa slike što je obljubio obližnju rodbinu pa imaju i zajednički potomak, da, to je čiča čiji privatni kamioni svakodnevno izlaze na magistralne puteve, za koje mi plaćamo i putarine i registracije, a čiča milioner godinama, naravno NE. Čiču sa slike je savjetovala rođena kćerka da "nađe nešto mlado i oženi se", iako čiča sa slike ima suprugu koju je osakatio kroz njihov zajednički život, čiča to zna!
Kakve urbanističko-građevinske dozvole? Ili je urbanistička ili je građevinska! I da seoske varalice, eta građevinska se plaća po m2, i vjerovatno treba platiti tih 21.700 da bi je i dobio.
Malo, majku mu, malo...
Zna covjek sta je sve prolazio sa svojim firmama i kako ga SDA pljackala, ucjenjivala, reketirala dok nije postao nacelnik i razvalio SDA u Kalesiji, a za mandat je napravio vise nego SDA za 20 godina osim dobrevpljacke i unistavanja poljoprivrede i privrede u Kalesiji.
Zna covjek sta je sve prolazio sa svojim firmama i kako ga SDA pljackala, ucjenjivala, reketirala dok nije postao nacelnik i razvalio SDA u Kalesiji, a za mandat je napravio vise nego SDA za 20 godina osim dobrevpljacke i unistavanja poljoprivrede i privrede u Kalesiji.
ove urbnističke i građevinske dozvole su smišljene samo da uzmu reket. Nikakve svrhe one nemaju, osim da služe kao mehanizam za odugovlačenje.
I onaj bilmez na članku podržava rušenje kuće na Gorici,a upravo sam komentariso o ovim slučajevima gdje za dozvolu trebaš dati kao za pole kuće.
....pola parkova u gradu uništeno ,tajkuni grade gdje žele ,a ti prozivaš sirotinju.
Barem ima neko posten