Komentari (352)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva država takav i ambasador, nažalost. Malezija ima stratešku vrijednost na gigantskom tržištu jugoistočne Azije, a SDA šalje piljara ilidzanskog u tu zemlju da nas predstavlja.
@Terra_dementia Halalite braćo Malezijci
@Terra_dementia nesto mislim da bi on i Dodik bili najbolji haveri samo da se druze....
PRIKAŽI ODGOVORE (22)
Hahahaha, komedija od države
@Diplomatic5 Nakon namjestaljke i preuzimanja mjesta Efendicu, narod nece glasati za Fikreta Seljaka, na Ilidzi sada moze pobjediti i Pedja Kojovic kakvu reputaciju ima Pljevljak. Pa jest narod mahnit, ali moj Diplomatic, nije bas da su vesla sisali
Diplomatic5, želim ti koronu botino i Fukrin respirator,pi.da ti materina botovska.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Tito dragi da samo vidis sta rade!!!!! Pa veceg idiota od ovog covjeka nema. Dobro mozda samo Alija Budnjo da je veci kreten, izvinjavam se.
Hahaha prevarant
Da ne gledamo bise ovu njusku.
Ovoj zemlji tacno nema spasa, koji kromanjonac ce biti "diplomata", covjece.........
Jes vala ruto,ali startnu platu ce imati 12.000 km...+ sve ostale naknade...auta,vila,porodica...itd
Zaslužio je vala. Trebali su mu i šestoaprilsku nagradu dodjeliti
Heloo maj nejm iz Memic.maj last nejm iz Senaid.Aj em from ilidza.aj fajt vit komunist.EL-bake sej helo tu ju.
Uzas...Zna li čovjek materinji jezik ?a kamoli engleski ?
Tito dragi vidi im glava. Ko orangutan.
Kao sto znamo Nacelnik opcine Ilidza pukovnik Senaid Memic je patriota i veliki borac za suverenu i nezavisnu drzavu BiH koji je dao ogroman doprinos nasoj pravednoj borbi za drzavu BiH i opstanak bosnjackog naroda, kojem su neprijatelji bili isplanirali da nestane i da nas totalno uniste. Medjutim, zahvaljujuci borcima kao sto je Pukovnik Memic koji je bio ovlasteni snadbjevac oruzjem i municijom Armije BiH, drzava je odbranjena, a Bosnjaci sacuvani od unistenja. Hvala ti Pukovnice Memicu!
Jeli ovo moguce..koja smo mi jadna Drzava.. i pitamo se zasto skolujemo nasu djecu.. pored ovakvih,SDA gnjida nasa pametna i skolovana djeca nemogu napredovati..
ODE SENAID PILJAR DODJE FIKRET POLTRON
@DunjaluckiBarjaktar Ma ja....od malena su ti mater samarali dok je otac na putu :((( znao sam da ti je neki feler odatle...lijeci se evo cener od mene, halal!
Umjesto u penziju nova funkcija a mladi, obrazovani ljudi koji govore engleski sjede kod kuće ili odlaze. Dno smo od države 😡😡😡😡
Ovakva seljacina da zastupa drzavu u svijetu. Pa to je kao da sam sebi slomiš nogu!
Je li ovo neka zahebancija?