Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cirkus...ko da su uhvatili Al Caponea..valjda im je to posao,kakve crne nagrade
Samo me zanima jel se kod od ovih Jevreja oglašavao prilikom genocida nad Palestincima,i osudio to?
To oko Palestinaca, kada spomeneš, odmah mijenjaju kafanu!
Načelniće, bolje da se ti policajci potrude da nemoram ići ulicom kao i 92-95. O policijskom kriminalu i da ne govorim(o)!
A, sad Hadžibajriću umjesto što krpite ploče u Ferhadiji, odmah da ste ih zamijenili da se ne brukamo u turističkoj sezoni.
nacelnice mjenjao si dresove, moj glas si imao, a sad si ga Boga mi izgubio, sram i stid vas bilo gdje vam je dostojanstvo
jbm ja nama.... ma poserem se ja na nas
Veliko bravo za SDA !
Da nije napad na jevreja u pitanju, niti bi se policija dala u opsežnu potragu, niti bi Hadžibajrić pravio cirkus od ovog prijema. Imamo primjera raznih kriminalnih radnji u Starom Gradu, nešto nevidjeh Hadžibajrića ovako transparentnog.
ovo je nagrada i od mene
JESTE LI UHAPSILI ONE KOJI SU MI PROBUSILI GUME NA AUTU. STO BOSNJO MOZE SRAT TO MALO KO MOZE
"_Nedim Aličković, Adil Poturković, Nedim Vrabac i Sanel Trnka, pripadnici Policijske stanice Stari Grad, koji su učestvovali u hapšenju napadača na Elija Taubera, savjetnika za kulturu i vjeru Jevrejske zajednice BiH, dobili su danas zahvalnice i novčane nagrade načelnika Općine Stari Grad, Ibrahima Hadžibajrića." Zahvaljujem se i ja policajcima koji su učestvovali u otkrivanju i hapšenju napadača. Zahvaljujem se i načelniku općine Stari grad koji im je dao priznanje i novčane nagrade. Zaslužili su! Neobično mi je drago da je slućaj brzo i efikasno okončan. Drago mi je da razlozi nisu bili motivisani nacionalnim predznakom, kako je oštećeni na početku indirektno naglasio, nego da su upitanju njihovi nerazriješeni imovinsko pravni odnosi. Oko događaje se bila digla velika politička prašina širih razmjera, a da politika uopće nije bila u pitanju. Policija je brzo djelovala i otklonila neželjene sumnje koje su već bile nametnute nad događajem.
@zis1, drago mi je da ima patriota. Bila je bačena nova mrlja na BiH. Zbog događaja je bila uzburkana šira javnost, jer je napadu unaprijed bio dat nacionalistički predznak. Drago mi je da je mrlja skinuta. Zato sam zahvalna. Oni koji ne vide šta se iza svega krilo, neka daju dislajkove. Treba gledati malo dalje od nosa, ili razmišljati malo šire. A vjerujem i to da ima i onih koji su upravo željili da napad ima nacionalistički predznak, pa su ostali razočarani. :))
Četvoricu poslali na onog krpelja. A, policije!