Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cestitke za nacelnika, da ih je bogdom i vise ovakvih, bolja reklama ne treba! Tu je i dokazani DM, SVAKA IM CAST, Sve sto treba, a oni imaju kupujem kod njih.
svaka cast!
Svaka čast načalniku ,a i DM koji su i ovog puta prepoznali i reagovali da pomognu jednom svom građaninu
neka mu dragi Allah da sto prije da ozdravi a njegovoj porodici sabura
dm se u njemackoj vodi kao jedna od najhumanijih kompanija
Hajmo raja glasati...nema smisla... glasate za neandertalca Ekrema na farmi dajete pare pinku,a s tim istim pozivom samo drugim brojem mozete da pomognete ovom djetetu!! Kakvi smo mi ljudi.... Svaka cast nacelniku i DM-u hajmo.... 090 292 052 zovite...
Svaka cast!!!
bravo profesore, uvijek ste bili olicenje jednog velikog ljudine!
KOLDZO JE SKUPIO 10 000 KAD JE BIO NA KASI...
hajde sto si SKEPTIK ali sto si toliko bezobrazan
Koji to papak minuse dijeli!??
Ljudi od sebe polaze, pa ocjenjuju druge. Ako ti nemas sklonost ka humanitarnom radu a da to nema veze sa licnim interesom, mozda drugi imaju. Ocigledno, sve vidis crno i kod tebe je slucaj da je casa do pola prazna, a ne da je do pola puna... Unesi malo optimima u svoj zivot.
Jeftino prikupljanje političkih poena.
Svaka cast !