Dat će i novac za Memorijalni centar
0
Načelnik Doboja se izvinio zbog divljanja "Vojvoda"
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema ovome kraja u Bosni i Hercegovini. Neko prdne negdje, a novine pozure da to objave i tako u nedogled. Nema ovdje mira nikad. To je stvar policije, suda i kraj price. Sta se vise palite na te provokacije, majmuna ima svugdje i to je fakt.
koga ti azijatu saljes iz bosne i hercegovine! ti si ovde uljez,ostatak osmanske okupacija,skart okolnih naroda,otpad.najgori talog ciji su pretci prodali veru i rod za saku pirinca tebi je mesto u anadoliji!
@@fgdfgd: međede jedan, rođen sam, pregrmio rat, i dan danas živim u mostaru, ne dam ono šta je moje, a to je cijela bih. ove priče sa kvazi patriotima mi samo tlak nabijaju. kakve veze imaju džihad i bosna, to samo ch.etnici pričaki im je to bio izgovor za genocid koji su radili i koji su spremni ponovit danas da mogu. od 1000 bošnjaka, teško da ćeš nać jednog koji se fura na dzihad, ali tu su che.tnici iz smrdkog entiteta koji po komentarima seru. nama ne treba izmišljeni sukob, a znamo šta nam misle gov.nari. malo im je bio fikret abdić pa sad podvaljuju nova kukavičja jaja, neće moći ove noći. ako se nekome ne svidja bosna, otvorena su mu vrata u njegovu rezervnu zemlju, ali sa sobom neće ponijet ni ono zemlje sa opanaka. a ako si bošnjak i prosipaš priče o fildžan bosni goni se u tri pi.zde mat.erine.
DOBAR SRBIN = MRTAV SRBIN
Mora da su tatice i mamice ovih srpskih narkomana i divljaka išli kod načelnika tražeći da nešto poduzme i izgladi stvar s obzirom da su već pokrenute prekršajne prijave protiv tih genocidaša i onda se \'\'multietnični\'\' gradonačelnik sjetio da reaguje i izvine se tek 6 dana nakon tog divljanja na mezarju koje se desilo čak u subotu !
brza rekakcija gradonačelnika..kasni samo 6 dana...
Trebo si ih odvesti kući nek im tvoja žena skuha kahvu...vidimo da si multikulti praznoglavac koji je proveo rat u dijaspori ...
Bravo kralju, dobro se dobrim vraca. Uvijek bilo, uvijek ce bit, a ponor izaziva ponor, uvijek bilo i uvijek ce bit.
i da je srbim dobro je rekao! ili ti možda misliš da je ove krmke iz doboja trebalo halvom i baklavom počastiti !?
džihadbosna srbine, pitaj rajka vasića i slavka jovičića da naprave portal samo za tebe, davno si provaljen.
piš.am ja tvoje genocidaško izvinjenje ! \'\'izvinjavamo se što smo vam piš.ali i srrali po šehidskom mezarju, po ljudima koje smo 1992 godine kl.ali i ub.ijali po Zvorniku ! m.a.m.icu vam .j.e.b.e.m krstašku genocidnu ! ne opraštamo ne zaboravljamo ! pravoslavne genocidaše trebalo je palicma polomiti i poslati ih u dijelovima nazad u Doboj..tako se to radi ! ! ! sljedeći put bi u širokom luku zaobilazili Kalesiju pa bi išli Brčko-Bijeljina-Zvornik...
Svaka čast na brzoj reakciji i ispravci greške. Sve najbolje!
Ne objaviste preko čega se ovaj načelnik izvinuo. Preko prečke? Nadmašio Blanku Vlašić? Pozdrav lektorima i urednicima