Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nek opet glasaju za iste kud nije uzeo od 300 000 KM sta
S obzirom da je Covic na dvije godine "starog" Audija koji mu je ostao iza Zelje Komsica, kupio 200 000 maraka Audija, 70 000 maraka je "sica".
@Roin gdjeces papka porediti sa covicem papak je samo nacelnicic a covic je babuka
Blago njegovom vozacu ni sanjo nije sta ce u zivotu vozati...s traktora u luksuznog pasata
Odlicno receno: "s traktora u luksuznog pasata" ... i vozac i vozeni.
kad se opanci prokurce
Nije ovaj narod nista bolje ni zasluzio.. Supci izadjite na izbore i kada su protesti dignite lijene guzice
Sta ga zabolje za ovcama koje su mu dale glas. :D Kako sam vise puta napisao, samo nek uzimaju. Ne samo on nego svi koji su na vlati zadnjih 20 godina. Nek nam da izvinete na izrazu zabijaju dok nam oci ne iskoce. Ko zna mozda tad "progledamo" bez ociju?!
A da li se u specifikacijam kojim slucajem trazio maser za jaja na vozecevom sjedistu po mogucnosti i nazad s dodakom mazanja jaja maslom nakon zavrsene masaze?
Pohlepa je najgora u slučaju ove bivše sirotinje koja kad se dogma ne zna stati...I šta, pisat će o njemu 2-3 dana i to je to.
mašala, i da do godine sebi kupi kakvog Mercedesa od 200000.
mašala, i da do godine sebi kupi kakvog Mercedesa od 200000.
to nacelnice j......i ne vadi nisi budala vaditi kad je najsladje,jeftino si auto kupijo trebao si sta od sto hiljada eura min.imamo mozese uaaaaaaaaa.kukic je dozvolio
norod znooo
Hahahahahahahaha Podrška načelniku. SDA do groba 😂😂😂
Hebo maju mora da je Arteon.
Kad seljak pobjesni to je nesto posebno...
nedaj boze kaze seljaku i ciganu vlasti,a sto jer su to ljudi iskompeksirani sto vec sto su sto jesu i dodje evo vakat vladavine navedenih
100.000 Radnih mjestaaaa
Predsjedništvo je tražilo auto isključivo s aluminijskim felgama “stratos”, kao i radio “bolero” ... ------------------------------------- Carevi ...
Siguran sam da ce Banovićani biti ponosni kad vide svog nacelnika u novoj limuzini, ima da uz pastetu i hljeb prepricavaju kako je auto dobar. Kad nacelnik izadje iz auta, gurace se ko ce prije nazvat selam sinonimu uspjesnosti i jedva cekati iduce izbore da mu ponovo daju glas.