Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba ukinut kantone...opstine bi imale vise novca na raspolaganju a plus zbog manje administracije bi se dosta ustedilo
Treba pripasti SDA ! Ko i dosad !
Ravnomjerno raspodijeliti. Koliko se ko trudi nek mu toliko i pripadne
licemjer kume gdje si sada hahah
Kanton hoce prihode od svega, a kad treba raditi, onda prebacuje na opcine. Ukidanjem kantona ostvarile bi se nevjerovatne ustede, a opcine bi imale vise novca da rasporede na komunalne projekte.
Kantone treba ukinuti. Zakonom o principima Lokalne samouprave definisane su nadleznosti opcina i gradova, a kantoni su to na silu priskrbili sebi, naravno zbog zarade.
Kantoni trebaju prije svega vratiti nadleznosti lokalnim zajednicama prema presudi Ustavnog suda. Podrska nacelnicima, budite istrajni
Koji qurac će onda neko trpiti šugave turiste ako će prihodi ići u vjetar?
Taman da se ti prihodi rasporede na pravi nacin i na prava mjesta tamo gdje je najpotrebnije 👍
Samo nek' dolaze turisti,najljepse su nase prirodne ljepote,nigdje meraka k'o na Baš čaršiji i Sarajavesih cevapa 😁
Konaco da i nasa drzava pocne zivjeti od turizma🔝
Logicno da treba :)
Normalno da treba...nece valjda u druge kantone 😀
Komparacija ovom dogdjaju bi bila kada bi se u TZ kantonu skupila 3-4 nacelnika gradinacelnika i odlucili da se 70% sredstava namjenjenih za razvoj rudarsko energetskog sektora treba sliti kod njih.
Ma sve nabij u Sarajevo nek imaju Bakir i Sebija.
kmeee gimme mah taxxx
suck suck suck.. mljac mljac.. tax juice
Stani ba, jel ovdije rijec o federalnom zakonu? Znaci od ukupnih boravisnih pristojbi fbih 70% ide u SA? Malo li je, izgleda da u Mostaru niko neboravi tijekom cijele godine.
Kad budete izdavali racune Vi u Mostaru,kao i hrvati u Medjugorju mozete se zalit
@k1ks prijatelju moj iz Knezevine Sarajevo, u Tuzli,Zenici,Mostaru vjeruj mi da se izdaju racuni za sve jer vasi sarajevski trzisni inspektori navracaju u sklopu federalne inspekcije vise kod nas negoli u SA nije ni cudo sto ostatak fbih gleda na SA sa prezirom